منوعات

إذاعة مدرسية عن المولد النبوي ** جاهزة للطباعة Pdf

Muhammad Ashraf, de Arabieren en de niet-Arabieren, Mohammed is de beste van degenen die te voet lopen, Muhammad Basit, de bekende universiteit..en hier komen uit (In het Arabisch leren we Een schoolradio over de verjaardag van de Profeet met al zijn paragrafen, klaar om af te drukken als PDF en DOC
Bid voor de geliefde Mustafa op de verjaardag van zijn eervolle geboorte

المحتويات

Een radio-uitzending op school op de verjaardag van de Profeet, klaar om PDF te printen

Een schoolradio over de geboorte van de Profeet
Een schooluitzending gewijd aan de herdenking van de geboorte van de profeet, zoals sommige scholen hun leerlingen tijdens de ochtendvergadering vragen, en soms wordt de eerste les eraan toegevoegd.
Voltooi om een ​​schoolradio te organiseren ter herdenking van de geboorte van de meester van de hele schepping, Mohammed, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, waar studenten zich er eerder op voorbereiden, zodat ze onthouden wat ze zullen zeggen voor de rest van de leerlingen op de dag dat het radio-evenement in scholen wordt georganiseerd om de geboorte van begeleiding te herdenken.


Het is bekend dat deUitzending Deschool De ochtend is het belangrijkste element van de schoolwachtrij om jongeren te motiveren om een ​​schooldag vol activiteiten, vaardigheden en verschillende wetenschappen te beginnen.
En de radio levert altijdschool Van de schoolradiocommissie op schoolklasniveau met volledige paragrafen
Uit de inleiding en paragraaf van de koran, hadith, woord, wijsheid en smeekbede, en met informatie Wist je dat…. Laten we beginnen met de radiosegmentenschool ….

⇐Lees ook: Schoolradio-onderwerp over Internationale Kinderdag in alinea’s

1- Een inleiding tot een schoolradio over de geboorte van de Profeet

In de naam van God, de Meest Genadige, de Meest Barmhartige: Goede tijdingen van de Gids en zijn geboorte vond plaats *** in het Oosten en Westen, het pad van licht in duisternis

Mohaj werd ontvoerd van de tirannen van de Arabieren en de zielen van de overtreders van de niet-Arabieren

Bid voor de geliefde Mustafa op de verjaardag van zijn eervolle geboorte

Wij, de leerlingen van de klas, zijn verheugd… om vandaag de speciale segmenten van onze schoolradio te presenteren, over de geboorte van de profeet van leiding Mohammed, vrede en zegeningen zij met hem, en we hopen dat onze segmenten indruk op u zullen maken,
En laten we beginnen met verzen uit de wijze koran, en de heilige koran met de student….

⇐Lees ook:Werkbladen en activiteiten van de Biografie van de Profeet-eenheid PDF.. Kleuterschool

2- De Edele Koran paragraaf op gezag van de Edele Profeet

Allah zegt:

Zeg: Als je van God houdt, volg mij dan, en God zal van je houden en je je zonden vergeven, en God is vergeven, moge God vergeven worden.
Inderdaad, God koos Adam en Noach en de familie van Abraham en de familie van Imran uit boven de nakomelingen van de werelden (33), sommigen van elkaar (34).
(35) Toen de vrouw van Imran zei: “Mijn Heer, ik heb U gezworen wat in mijn baarmoeder is een bevrijder..

⇐Lees ook:De deugd van het reciteren van de Koran.. Een serie die de Boodschapper van God, vrede zij met hem, me leerde voor kinderen

3- De nobele hadith op het zegel van de profeten

En hier kwam de rol van de tweede wetgeving en de nobele hadith, en onze medestudent /………………..

De profeet vrede zij met hem zei: “Ik werd gestuurd naar de perfecte moraal“Onze nobele Boodschapper, de leider en leraar van de natie, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, sprak de waarheid

⇐Lees ook: Broeders maken.. Een serie die de Boodschapper van God, vrede zij met hem, me leerde voor kinderen

4- De ochtendtoespraak over de profeet van de mensheid

Schoolradio over de verjaardag van de Profeet

Hier zoeken we de hulp van onze leraar, de leraar van religieus onderwijs in de school, om ons een toespraak te houden over onze geliefde Boodschapper en de verjaardag van de Profeet.

Onze gelegenheid vandaag is een van de historische gebeurtenissen waardoor God de loop van de geschiedenis veranderde.De geboorte van de Boodschapper van God – moge Gods gebeden en vrede zij met hem zijn –
Hij heeft de wereld van de ene vorm naar de andere verplaatst, de kaarten van landen veranderd, de formaties van rijken, het verloop van allianties,
en alle historische dingen, en je geliefde Al-Mustafa is geclassificeerd in de nummer één als de grootste persoonlijkheid die ooit op het oppervlak van de aarde is geweest,
Deze getuigenis werd gegeven door degenen die niet getuigen van de islam en de boodschap ervan niet erkennen, God verhoede, dus hoe kunnen we de geboorte van de geliefde Mustafa ontvangen terwijl we zijn familie en supporters zijn?
En zijn dierbaren, als God het wil, en met feest bedoel ik niet het houden van feesten en andere dingen die niet gewenst zijn, maar door voor hem te bidden, goede daden te doen en aalmoezen te geven.
En veel overbodige gebeden en de Sunnah-gebeden, en de vrede en genade van God zij met u. En verkocht zijn jaar en blaas het nieuw leven in en toon zijn nobele moraal.

⇐Lees ook: Glimlachen in de islam.. Een serie die de Boodschapper van God, vrede zij met hem, me leerde voor kinderen

5- Paragraaf Weet u van de verjaardag van de Profeet?

Wist je van de interessante paragrafen waardoor we leren over een boeket van belangrijke informatie over onze Noble Messenger, en waarin we moeten luisteren naar onze medestudent/…..

Alstublieft:

  • Wist je dat de verjaardag van de Profeet valt op de twaalfde dag van Rabi’ al-Awwal van elk Hijri-jaar?
  • Wist je dat de Boodschapper van God – moge Gods gebeden en vrede met hem zijn – werd geboren in het Jaar van de Olifant? Het jaar waarin hij aanviel
    Abraha al-Ashram Abessijnse Ka’aba om het te slopen en olifanten mee te nemen, maar de Almachtige God stuurde hem en zijn legervogels Ababil, stenen van schalie slingerend.
  • Wist je dat de Profeet – moge Gods gebeden en vrede met hem zijn – door de vader als wees werd geboren, zijn vader stierf terwijl hij in de moederschoot was.
  • Wist je dat Amina bint Wahb, de moeder van de Boodschapper van God – moge Gods gebeden en vrede met hem zijn – stierf toen hij nog maar zes jaar oud was?
  • Wist je dat de grootvader van de Profeet – moge God hem zegenen en vrede schenken – Abd al-Muttalib degene was die hem na zijn geboorte sponsorde.
  • Wist je dat de oom van de profeet Abu Talib degene was die hem sponsorde na de dood van zijn grootvader Abdul Muttalib.
  • Wist je dat de verpleegster van de Boodschapper van God – moge Gods gebeden en vrede met hem zijn – Halima al-Sa’diya is.

⇐Lees ook: De mooiste verhalen van de profeet Mohammed voor kinderen, geschreven en geïllustreerd :: Het verhaal van Al-Sadiq Al-Amin

6- Een vraag en antwoord paragraaf over de geboorte van de Profeet

In deze schoolradio over de verjaardag van de profeet presenteren we de volgende reeks vragen en antwoorden over deze geweldige gebeurtenis:

Vraag: Op welke dag werd de profeet Mohammed, moge God hem zegenen en vrede schenken, geboren?

Antwoord: Op de twaalfde dag van Rabi’ al-Awwal in het jaar 570 na Christus en het werd gezegd in het jaar 571 na Christus en het werd gezegd op de achtste van dezelfde maand.

Vraag: Wat is de bijnaam waaronder de Profeet, moge God hem zegenen en vrede schenken, bekend stond?

Antwoord: De Profeet, moge God hem zegenen en vrede schenken, stond bekend onder de titel Al-Sadiq Al-Amin.

Vraag: Wat is de naam van de moeder van de Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken?

Antwoord: Zij is Amina bint Wahb.

Vraag: Wat is de naam van de verpleegster van de Profeet, vrede en zegeningen zij met hem?

Antwoord: Halima Saadia.

Vraag: Wie is de persoon die de Boodschapper heeft gesponsord – moge God hem zegenen en vrede schenken – na zijn geboorte?

Antwoord: Zijn grootvader, Abd al-Muttalib, kwam uit Bani Hashim.

Vraag: Wie is de persoon die de Boodschapper heeft gesponsord – moge God hem zegenen en vrede schenken – na de dood van zijn grootvader Abdul Muttalib?

Antwoord: Zijn oom Abu Talib.

Vraag: Waarom heeft de Boodschapper van God – moge God hem zegenen en vrede schenken – zijn vader nooit gezien toen hij werd geboren?

Antwoord: Omdat zijn vader, Abdullah bin Abdul Muttalib, stierf toen de Boodschapper – moge God hem zegenen en vrede schenken – in de baarmoeder van zijn moeder was.

Vraag: Wanneer stierf de moeder van de Boodschapper – moge God hem zegenen en vrede schenken – Amina bint Wahb?

Antwoord: De moeder van de Profeet, Amina bint Wahb, stierf toen de Profeet, vrede en zegeningen zij met hem, zes jaar oud was.

⇐Lees ook:Vragen en antwoorden over de profeet Mohammed, moge God hem zegenen en vrede schenken

7- De poëzieparagraaf over de geboorte van begeleiding

Dichters wedijverden in het heden bij het beschrijven van de eigenschappen van de profeet, die de pennen van de dichters met grote genegenheid en aandacht uitdrukten.

Begeleiding was geboren, dus de wezens zijn Zia *** En de mond van de tijd lacht en prijst
de geest en de volheid van engelen om hem heen *** voor de schuld en de wereld ermee
En de troon bloeit, en de schuur bloeit. *** Al-Muntaha en Al-Sidra Al-Asma’
En de Tuin van de Furqan lacht om woeker *** In vertaling zingt Shatha
Openbaring druipt kettingen van kettingen *** Het bord en de briljante pen zijn vertellingen
De namen van de apostelen zijn geordend, en ze zijn een blad *** In al-Lawh is de naam van Mohammed tughra
De naam van de majesteit in Badi’ *** Alif is daar, en de naam is Taha Al-Baa.
O de beste van degenen die kwamen als een groet *** Van degenen die naar begeleiding werden gestuurd, ze kwamen met jou mee
in het Huis van de Profeten die elkaar niet ontmoeten *** Behalve de Hanafi’s erin en de Hanafi’s
Adam heeft het beste van het ouderschap voor jou. *** zonder slaap, en Eva bereikte
Ze realiseerden zich de glorie van profetie, en het eindigde. *** Hierin is de machtige heerlijkheid
Het is gemaakt voor jouw huis en het is ervoor gemaakt. *** De groten zijn gelijk aan de groten.

⇐Lees ook:Het lied van Mohammed onze Profeet voor kinderen

8- Paragraaf van de Radio Mawlid Al-Nabawi-wedstrijd

We zullen een vraag stellen aan de wedstrijd, op voorwaarde dat de leerling willekeurig wordt gekozen door de hand op te steken van iemand die het antwoord weet dat hier op de radio wordt aangekondigd. De leerling met het juiste antwoord wordt gehonoreerd door de schoolleiding

De radio presenteert een symbolisch geschenk, het boek van de serie Biografie van de Profeet, aan de winnende student

Wedstrijdvraag: Hoe vaak wordt de naam van onze meester Mohammed genoemd in de Heilige Koran en in welke soera?

De student is zo vriendelijk / …………… te antwoorden

Antwoorden:

De naam van God, vrede en zegeningen zij met hem en zijn familie, is als volgt vier keer genoemd in de Heilige Koran met het woord “Mohammed”:

  1. In vers 144 van Surat Al Imran.
  2. In vers 40 van Surat Al-Ahzab.
  3. In vers 2 van soera Mohammed.
  4. In vers 29 van Surat Al-Fath.

Het kwam ook en noemde het een keer met het woord “Ahmed” in vers 6 van Surat Al-Saff. En de Profeet, moge God hem en zijn familie zegenen, werd met andere woorden genoemd
Zoals: “Boodschapper van God” of “Boodschapper” of “Profeet” en anderen.

Applaus voor onze vooraanstaande collega en de directeur van de school komt naar voren om hem het geschenk te overhandigen

⇐Lees ook: Wat is de naam van de kameel van de Profeet, moge God hem zegenen en vrede schenken?

9- Een gezang over de verjaardag van de Profeet, geschreven voor de schoolradio

De mooiste liedjes over de biografie van de Profeet voor kinderen

De volle maan is over ons opgekomen *** Uit de plooien van afscheid
We zouden dankbaar moeten zijn *** Wat is Gods roeping?
O gezant voor ons *** Ik kwam met de gehoorzame orde
Ik kwam naar de stad *** hallo goed ali

⇐Lees ook: De mooiste foto’s van de naam van de profeet Mohammed .. Foto’s waarop Mohammed de boodschapper van God is geschreven

10- De paragraaf over het ochtendgebed

  • Oh God, we vragen u om een ​​toename van religie, zegeningen in het leven en gezondheid in het lichaam

Uitbreiding van levensonderhoud, bekering voor de dood, getuigenis bij de dood en vergeving na de dood

En vergeef ten tijde van de afrekening, en bescherming tegen kwelling, en een deel van het Paradijs, en schenk ons ​​de mogelijkheid om naar Uw Edele Gezicht te kijken

  • Moge Allah onze dode en dode moslims genadig zijn en onze patiënten en moslimpatiënten genezen
  • Oh God, vergeef de moslims, de moslimmannen en -vrouwen, de gelovige mannen en vrouwen, de levenden en de doden
  • Oh God, geef me een goede conclusie

⇐Lees ook: Teacher’s Day School Radio ** Klaar om PDF af te drukken

11- Afsluiting van een schoolradio over de verjaardag van de Profeet

Veel dank aan onze medestudenten voor deze vooraanstaande schoolradio, en veel dank aan medeluisteraars,
En heren van de leraren voor het goed luisteren, en lof zij God die ons heeft verzoend met de zegen van de islam waarin we ons bevinden, en lof zij God die voor ons de geliefde, de uitverkorene, heeft geschapen.
En hij maakte ons tot zijn volgelingen die op het pad van zijn geurige Soennah lopen, want we bespraken op onze ochtendradio een boeket van de mooiste paragrafen over de verjaardag van de Profeet.
Die gebeurtenis, als moslims, moeten we bijstaan, om de grote waarden te introduceren die de geliefde al-Mustafa bracht.
En het hernieuwen van het verbond over loyaliteit aan zijn Sunnah, onze collega’s bedanken voor wat ze hebben aangeboden, en moge de vrede, genade en zegeningen van God met je zijn.

Een schoolradio over de verjaardag van de Profeet, complete doc

Download doc .. Schoolradio over de geboorte van de Profeet

Download een schoolradio over Teacher’s Day in volledige pdf

Download pdf .. een schoolradio over de geboorte van de geliefde

Een serie korte verhalen over de Profeet, geïllustreerd voor kinderen

Lees voor uw kind een serie biografieën van de profeet voor kinderen, verhalen met de toepassing van geschreven en geïllustreerde verhalen in het Arabisch, en pak het verhaal
Leer uw kind van de geliefde Boodschapper, bijvoorbeeld, als een genade voor de werelden

⇐Lees hier een reeks verhalen over de biografie van de profeet

Een reeks geïllustreerde biografieën van de Profeet-verhalen voor kinderen

In dit artikel brachten we u Een radio-uitzending op school op de verjaardag van de profeet PDF , en ook een bestand dat klaar is om te worden gewijzigd in Word-formaat. We hopen dat we alle educatieve hulpmiddelen voor kleuterscholen hebben geleverd in de Biografie van de Profeet-eenheid, laat ons een opmerking achter in de opmerkingenruimte onderaan de pagina. Vergeet niet de pagina te volgen (In het Arabisch leren we) officieel op sociale netwerksites.

Volg ons en meer ideeën voor activiteiten en werkbladen voor de kleuterschool (watereenheid, diereneenheid, zandeenheid, mijn boekeenheid, omgevingseenheid, gezonde voedingeenheid, gezinseenheid, kledingeenheid, patrioteenheid, ik en mijn lichaamseenheid, metgezelleneenheid, profetische biografie-eenheid) op onze website In het Arabisch leren we.
Lees uw kind de mooiste Arabische verhalen en verhalen geïllustreerd met de toepassing van verhalen in het Arabisch

Een app downloaden Verhalen in het Arabisch vanaf hier:

إذاعة مدرسية عن المولد النبوي ** جاهزة للطباعة Pdf 5

                     
السابق
رؤية رجل معروف في المنام – بريس بالخطوات
التالي
تفسير حلم ركوب السيارة مع شخص معروف في المنام بالتفصيل

اترك تعليقاً