منوعات

كلمة شكر لمعلم متقاعد… أجمل عبارات الشكر للمعلم من ولي الأمر

Een woord van dank aan een gepensioneerde leraar die hem begroette voor zijn harde werk en voor zijn enorme inspanningen om generaties op te leiden en hen op nobele manieren te onderwijzen, als waardering voor zijn inspanningen. generatie en dat het een mooie herinnering zal blijven die dagen niet zullen uitwissen.

Pagina-inhoud

Een woord van dank aan een gepensioneerde leraar

Een dankwoord aan een gepensioneerde leraar is een waardevol geschenk waarmee een gepensioneerde leraar een hoofdstuk van zijn leven afsluit. Het is wat we over hem zeggen. De conclusie is musk. Er is niets mooiers dan de laatste herinnering van de leraar om de felicitaties van zijn studenten en de overvloedige woorden van dank en oprechte wensen die uit de grond van hun hart komen, dus hier zijn enkele voorbeelden van dankcitaten voor gepensioneerde leraar:

 • Leraar worden vereist veel geduld, uithoudingsvermogen en talent, maar je maakt het elke dag gemakkelijk, dus ik hoop dat je weet hoeveel we jou en je inspanningen waarderen.
 • Moge God je zegenen met gezondheid en een lang leven. Je geeft misschien geen les meer, maar ik hoop je nog vele jaren op school te zien!
 • Je inspirerende aanwezigheid in mijn leven heeft de kaars van mijn succes aangestoken.Als leraar was je geweldig, dus leun achterover, geniet van je pensioen en volg alle hobby’s waar je van houdt!
 • Ik hoop dat al je dromen en wensen uitkomen. Als docent heb je zoveel andere mensen geholpen hun eigen doelen te bereiken! Bedankt voor al je harde en toegewijde werk.
 • Ik wens je het allerbeste in je nieuwe leven en accepteer alsjeblieft mijn beste wensen voor een gelukkig pensioen van mij, je nederige student, bedankt dat je een geweldige leraar bent.
 • Gelukkig pensioen! Bedankt voor je inspirerende aanwezigheid, gepassioneerde lessen en onvergetelijke activiteiten, je hebt leren echt leuk gemaakt!
 • Zelden heb ik de gelegenheid gehad u te bedanken, professor, voor uw constante opoffering. Je bent mijn betrouwbare bron van kennis, inspiratie en stabiliteit geweest. Ik kan je niet genoeg bedanken voor alle geweldige dingen die je me hebt geleerd! Je bent een echte zegen geweest.
 • Bedankt dat je me hebt geleerd mezelf uit te drukken en buiten mijn comfortzone te werken, ik had het geluk aan jouw kant te staan!
 • Als ik groot ben, hoop ik dat ik net zoveel van mijn werk hou als jij van het jouwe. Bedankt dat je mijn rolmodel bent.

leer mij kennen:


Thanksgiving-uitdrukkingen aan de leraar

Uitingen van dank aan de leraar om hem te laten zien dat zijn werk niet is zoals andere werken, maar eerder een boodschap en een kunst is die waardering verdient en dat de hoed naar hem moet worden geheven. De dichter Ahmed Shawqi zei: “Sta op tegen de leraar en wordt vereerd. Zinnen die vriendelijk en vol unieke betekenissen zijn:

 • Bedankt dat je me hebt geïnspireerd om op mijn best te zijn en dat je er bent om me te begeleiden wanneer ik hulp nodig heb. Jouw aanwezigheid in mijn leven opende mijn ogen voor mijn innerlijke kracht en motiveerde me om meer te doen. Je bent een geweldige leraar geweest, je hebt ons zoveel lessen geleerd in en buiten de klas.
 • Bedankt dat je een geweldige leraar bent. Je passie voor lesgeven en je toewijding om je studenten les te geven, is duidelijk in alles wat je doet. Ik voel me heel gelukkig dat ik bij je klas ben gekomen. Ik hoop dat je weet welk effect het heeft op zoveel levens.
 • Beste leraar, ik zou je willen zeggen dat je me niet alleen academisch hebt voorbereid, maar dat je me hebt voorbereid op het leven.Bedankt voor alle lessen die je me hebt geleerd. Ik zal hen en jou voor altijd herinneren.
 • Bedankt dat je me hebt geholpen om mijn creatieve kant te uiten en uit mijn schulp te kruipen. Je hebt me een onschatbaar vertrouwen gegeven! Heel erg bedankt.
 • Met jouw begeleiding, mijn lieve leraar, ben ik niet alleen een betere leerling geworden, maar ook een beter kind, broer en vriend, bedankt dat je me hebt geholpen te groeien.
 • Bedankt dat je het soort leraar bent dat ons inspireert om ons best te doen. Je favoriete les was de onze dit semester!

Het uitspreken van dankbaarheid en een woord van dank aan een gepensioneerde leraar is een grote uiting van dankbaarheid en waardering voor hem, en het is een erkenning van de inspanningen van deze oprechte leraar en dat zijn pensionering hem niet zal vergeten, maar altijd zal zijn aanwezig in de harten van zijn dierbare leerlingen.

leer mij kennen:

Een gebed voor een gepensioneerde leraar

Een gebed voor de gepensioneerde leraar, want het is het beste geschenk en de beste manier om uit te drukken hoe dankbaar je hem bent. Je kunt voor hem bidden met dit goede gebed: “Ik vraag God om mijn leraar te zegenen “de naam van de leraar” en om hem namens ons te belonen en hem te zegenen in zijn voortdurende inspanningen, en ik bid tot God vanuit mijn hart dat Hij u bewaart, mijn dierbare leraar, en de zegen van gezondheid op u bestendigt, die u investeert in het volgen van studenten en lesgeven jaar na jaar. Uw rechtvaardige dienaren, maak een goede conclusie voor hem en regel al zijn zaken voor hem, en laat hem geen oogwenk aan zichzelf over.”

Brief aan een gepensioneerde leraar

In de naam van God, de meest barmhartige, de meest barmhartige, en gebeden en vrede zij met de meest eervolle boodschappers, onze meester Mohammed en zijn familie en al zijn metgezellen. Wat betreft wat volgt, mijn deugdzame professor, ik feliciteer u met je pensioen krijgen. Misschien heb je eindelijk je vrijheid gekregen en kun je voor eens en voor altijd stoppen met je medicijn tegen hoofdpijn, en wakker worden als je alles doet wat je wilt. Bang dat een van je studenten je zal imiteren, zelfs in je fouten, want we weten niet dat elke zoon van Adam een ​​vergissing is, en zelfs de leraar is een zoon van Adam zoals wij.

Je kunt ook je favoriete hobby’s oefenen zonder domme antwoorden te corrigeren die vaak je waanzin en woede veroorzaakten om het uiteindelijk te beheersen en naar de eigenaar te glimlachen en zijn fout te corrigeren alsof je het voor de eerste keer over deze les hebt. En om onze triviale problemen op te lossen waarvan ik bijna zeker ben dat ze soms naar je toe komen in de vorm van nachtmerries.

Wat mij betreft, ik probeer nog steeds je stem uit mijn verbeelding te verdrijven als je zegt: “Een waar antwoord, moge God je zegenen” of “Wil je niet stoppen met praten” en anderen. Ze zeggen dat je op een dag zult terugkeren en oefenen dit beroep weer.

Mijn verlangen naar jou, mijn leraar, is geen obsessie, maar eerder dankbaarheid voor je enorme inspanningen die je hebt geleverd om ons te onderwijzen. Een leraar moet een boodschapper zijn.’

En ik zou je willen vertellen dat de meeste gedachte die ik ben geworden, is hoe ik kan worden zoals jij en hoe ik mijn stem in iemands hoofd kan laten weerklinken na mijn vertrek, omdat je erin geslaagd bent om mij te onderwijzen en te onderwijzen, en ik hoop te worden zoals jij op een dag.

leer mij kennen:

Uitingen van dank aan de leraar van de voogd

Dankbetuigingen aan de leraar van de voogd, omdat hij de eerste voogd van het kind is, omdat hij zich realiseert hoe groot de verantwoordelijkheid is die op de schouders van de leraar valt wanneer hij de leiding neemt over tientallen kinderen terwijl hij ze niet kent Het kind beveelt en spreekt zijn dankbaarheid uit voor al zijn diensten. Hier zijn enkele zinnen om dit te doen:

 • Ik dank u, beste leraar, voor het besteden van uw tijd aan het opvoeden van mijn kind en het helpen van hem met zijn huiswerk.
 • Bedankt dat je van studeren een interessant onderwerp voor mijn zoon hebt gemaakt, aangezien hij een student was die een hekel had aan studeren en erg geïnteresseerd raakte in zijn studie. Ik kan mijn dankbaarheid niet uiten voor dit geweldige ding dat je hebt helpen gebeuren.
 • Bedankt leraar om achter mijn kind te blijven en hem te helpen met zijn problemen.
 • De rol van een leraar is niet minder dan die van een ouder, aangezien u de tweede voogd van mijn kind bent. Dus bedankt dat je hem lessen hebt geleerd die ik hem niet kon leren.
 • Heel erg bedankt dat je van mijn zoon een beter mens hebt gemaakt. Nogmaals bedankt voor deze toegewijde service. Je hebt mijn kind niet alleen de lessen in het boek geleerd. maar Ze leerde hem ook geweldige levenslessen.
 • Dank u, meester, voor het vullen van onze kleine hersenen met grote dromen. Mijn kind is alleen door jou een beter mens geworden. Dank je!
 • Bedankt leraar voor het beschermen van onze kinderen tegen perversie en alle negatieve dingen. Nogmaals bedankt voor het naar boven halen van het beste in onze kinderen.
 • Bedankt dat je ons meisje op een perfecte manier hebt lesgegeven. We rusten gemakkelijk vanwege leraren zoals jij.
 • Geen enkele technologie kan de inspirerende woorden van een goede leraar als jij vervangen. Dank u voor het tonen van uw tijdige begeleiding naar mijn dochter of zoon.
 • We danken u dat u net als wij bij onze kinderen bent door het goede en het slechte van hun leven. Je komt altijd naar de les met een plan om de kinderen iets positiefs te leren.
 • Beste leraar! Je speelde een grote rol bij het bouwen van de toekomst van mijn kinderen, je bent een van de meest onvervangbare leraren. Wij danken u voor het onderwijzen van onze kinderen en voor het overladen met zoveel liefde. Als ouders hoeven we ons geen zorgen te maken over onze kinderen aan uw zijde en in uw klas.

leer mij kennen:

Het mooiste gezegd over de leraar

Het mooiste dat over de leraar is gezegd, is de uitspraak van de Almachtige God in zijn wijze boek in Surat Al-Mujadila: goed op de hoogte van wat je doet}, en de uitspraak van Zijn Edele Boodschapper, moge God hem zegenen en vrede schenken: van de volle maan boven alle andere planeten.” Daarom, de leraar die zijn plicht op de meest perfecte manier vervult, is het passend voor ons om tegen hem deze zinnen te zeggen:

 • Heel erg bedankt mijn lieve leraar voor alle dagen vol vreugde en waardevolle lessen die je met ons hebt gedeeld! Verander alsjeblieft niet!
 • Een leraar zoals jij is echt een geschenk. Bedankt dat je me hebt geholpen om in mezelf te geloven en dit jaar uit mijn schulp te kruipen.
 • Het is dankzij jou dat mijn kennis en intellect meer ontwikkeld en vollediger zijn geworden, dus Meester. Mijn hart wil je vandaag en voor altijd dankbaar zijn, heel erg bedankt!
 • Bedankt dat je een geweldige leraar bent! Je hebt me echt geïnspireerd en ik ben zo dankbaar dat ik je student ben geweest!
 • Als ik het voorrecht had om les te geven, zou ik ernaar streven om het net zo foutloos te doen als ik deed! Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb ontmoet! Je bent gewoon de beste.
 • Het kost veel moeite om zoveel studenten te begeleiden, maar ik kan namens ons allemaal spreken door te zeggen dat jullie impact op ons leven enorm is. Bedankt dat je een geweldige leraar, steun en vriend bent.
 • Mijn waardering voor uw aanwezigheid als leraar is niet in woorden te omschrijven.Hartelijk dank, mijn beste leraar!
 • Bedankt dat je de beste leraar bent die ik ooit heb kunnen ontmoeten. Jouw tips en begeleiding hebben me geholpen om een ​​sterkere student van mij te maken!
 • Ik bied u vandaag en voor altijd mijn dankbaarheid en dank aan, geweldige leider. Bedankt voor alles wat je doet, meester. Je was niet alleen een leraar, je was een mentor, mentor en mentor.
 • Ik ben zo dankbaar dat ik het voorrecht heb gehad uw leerling te zijn. Je was gewoon de beste leraar die ik ooit heb gekend!

leer mij kennen:

Afscheidsgedicht voor gepensioneerde leraar

Het afscheidsgedicht van een gepensioneerde leraar is een van de middelen die vreugde kan brengen in het hart van elke gepensioneerde leraar, vooral als hij een liefhebber is van poëzie en literatuur. Daarom is het onderstaande gedicht voldoende om de gevoelens van de verheerlijkte student jegens zijn machtige leraar uit te drukken.

Ik heb mijn hele jeugd lesgegeven

En ik heb mijn studenten de religie van de waarheid bijgebracht

Studenten zullen mijn inspanning waarderen

En het beste is bekend bij de mensen van hart

Neem je voorbereidingsnotitieboekje en zelfs mijn tas

Vraag in de les naar mijn sport en mijn boek

Vraag het aan mijn kantoor, mijn middelen en mijn notitieboekjes

Zeg je dat ik de ridder van expressie ben

Vraag het aan de rekruut die ik hem heb geleerd

Vraag de imam prestatie in de mihrab

Vraag de dokter of je langs zijn huis komt

Hij werd cardioloog en neuroloog

Hij vroeg de ingenieur hoe hij ridder werd

Verhoog gebouwen boven elke wolk

En fluister tactvol de toestemming van mijn mentoren

Zodat hij niet de spot drijft met zijn kritiek op mijn verwijt

En ik herinner me dat ik terug was, zijn leraar

Hoe het onderwijs op mijn deur klopte

Hoe hard heb ik mijn idee geperst om te stijgen?

En vandaag bewaakt hij mijn struikelen en mijn afwezigheid

Hoeveel was een brug om over te steken ik die?

Ik heb mijn studenten de juiste dingen geleerd

In de studentenverblijven staat Ashraf

Voorzorg is een bonus voor mijn fortuin

Ik ging door alle ontberingen in het lesgeven

Maar mijn Heer zal mijn beloning niet verspillen

Tot slot, een dankwoord aan een gepensioneerde leraar lijkt misschien niet meer dan een woord dat je niet dik maakt of zingt van de honger, maar in feite kan het een diepe impact hebben op het hart van degene die het ontvangt, die de Hij is eerder een rolmodel en een voorbeeld om na te volgen.

                     
السابق
شرح درس في التسامح الفكري معاني وافكار؟
التالي
شرح درس مريم ابنة عمران توجيهي؟

اترك تعليقاً