منوعات

إذاعة مدرسية عن يوم المعلم ** جاهزة للطباعة PDF

De leraar is het instrument dat wordt gebruikt om kennis, kennis en het licht van de waarheid te verspreiden onder de studenten die de glorie van de naties in de toekomst maken.In het Arabisch leren we Een schoolradio over Teacher’s Day met al zijn paragrafen, klaar om PDF en DOC af te drukken
Een groet van liefde, dankbaarheid en waardering aan elke leraar en leraar, en een groet van loyaliteit aan elke leraar die een impact heeft gehad op ons leven. Hoeveel generaties bloeien er

المحتويات

Een schooluitzending op Teacher’s Day, klaar om PDF af te drukken

Aan het einde van het artikel kunt u de ochtendradio-uitzendingen voor de Dag van de Leraar downloaden als onderdeel van de activiteiten om de Dag van de Leraar op scholen en kinderdagverblijven te activerende leraarZe vormen de basis voor de vooruitgang van landen. Speciale dank aan elke leraar en leraar
Als de wereld geen leraar zou hebben, zouden onwetendheid en achterlijkheid onder de mensen heersen.


Het is bekend dat deUitzending Deschool De ochtend is het belangrijkste element van de schoolwachtrij om jongeren te motiveren om een ​​schooldag vol activiteiten, vaardigheden en verschillende wetenschappen te beginnen.
En de radio levert altijdschool Van de schoolradiocommissie op schoolklasniveau met volledige paragrafen
Uit de inleiding en paragraaf van de koran, hadith, woord, wijsheid en smeekbede, en met informatie Wist je dat…. Laten we beginnen met de radiosegmentenschool ….

⇐Lees ook: Schoolradio-onderwerp over Internationale Kinderdag in alinea’s

1- Een inleiding tot een schoolradio over de Dag van de Leraar

In de naam van God ontmoeten we u altijd, en met Gods zegen beginnen we onze dag. Met het schijnen van een nieuwe dag ontmoeten we u om dierbaren te ontmoeten op de vleugel van liefde en verlangen.

Wij, de leerlingen en leerlingen van de klas, presenteren u graag het radioprogramma van deze dag, die anders is dan de rest van de dagen.
Woorden kunnen hen geen uitingen van dank en dankbaarheid bieden, dus presenteren we onze radiosegmenten over onze superheld, elke leraar en elke leraar.

⇐Lees ook: Wereldlerarendag 2022.. Een boodschap van geven en de toekomst van een natie

2- De Edele Koran Paragraaf op Teacher’s Day

Het beste om mee te beginnen is dat we samen luisteren naar duidelijke verzen in het Heilige Boek van God over de status van leraren en geleerden, over de verdienste van de geleerden die kennis hebben gekregen die de mensheid ten goede komt.

Die de student ons in de oren zal reciteren…. Gelieve alstublieft:

God zei: {يَا أَيُّهَا ​​الَّذِينَ آمَنُوا إِذَا قِيلَ لَكُمْ تَفَسَّحُوا فِي الْمَجَالِسِ فَافْسَحُوا يَفْسَحِ اللَّهُ لَكُمْ ۖ وَإِذَا قِيلَ انشُزُوا فَانشُزُوا يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ ۚ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ}
God de Almachtige zei in zijn wijze boek: {كَمَا أَرْسَلْنَا فِيكُمْ رَسُولًا مِنْكُمْ يَتْلُو عَلَيْكُمْ آَيَاتِنَا وَيُزَكِّيكُمْ وَيُعَلِّمُكُمُ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَيُعَلِّمُكُمْ مَا لَمْ تَكُونُوا تَعْلَمُونَ * فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ وَاشْكُرُوا لِي وَلَا تَكْفُرُونِ}

⇐Lees ook: Wat is het belang van e-learning voor docenten?

3- De nobele hadith-paragraaf over wetenschap en geleerden

En nadat we hebben geluisterd naar geurige verzen uit het Boek van God, zullen we nu luisteren naar profetische hadiths over de deugd van kennis op de tong van een collega:

  • Op gezag van Abu al-Darda’, moge Allah tevreden met hem zijn, op gezag van de Profeet, moge Allah’s gebeden en vrede met hem zijn, die zei: Wie een pad betreedt op zoek naar kennis, God zal hem volgen op een van de paden van het Paradijs.
    En de engelen laten hun vleugels zakken ter goedkeuring van de zoeker naar kennis, en de geleerde vraagt ​​vergiffenis voor hem die in de hemelen en op de aarde is, en de walvissen zijn in de diepten van het water.
    En de superioriteit van de geleerde over de aanbidder is als de superioriteit van de maan in de nacht van de volle maan over alle andere planeten, en dat de geleerden de erfgenamen zijn van de profeten, en dat de profeten geen dinar of een dirham, en zij erfden kennis, dus wie het nam, nam een ​​overvloedig fortuin.“.
  • Op gezag van Abu Hurairah, moge God tevreden met hem zijn, zei hij: De Boodschapper van God, moge God hem zegenen en vrede schenken, zei: لا حَسَدَ إلَّا في اثْنَتَيْنِ: رَجُلٌ عَلَّمَهُ اللَّهُ القُرْآنَ، فَهو يَتْلُوهُ آناءَ اللَّيْلِ، وآناءَ النَّهارِ، فَسَمِعَهُ جارٌ له، فقالَ: لَيْتَنِي أُوتِيتُ مِثْلَ ما أُوتِيَ فُلانٌ، فَعَمِلْتُ مِثْلَ ما يَعْمَلُ، ورَجُلٌ آتاهُ اللَّهُ مالًا فَهو يُهْلِكُهُ في الحَقِّ، فقالَ رَجُلٌ: لَيْتَنِي Ik kreeg hetzelfde als die-en-die werd gegeven, dus ik deed hetzelfde als hij doet..”[3]

⇐Lees ook: Essayonderwerp over lezen en het belang ervan met elementen

4- Ochtendtoespraak over de leraar

5 oktober Dag van de Leraar Achter elke grote natie staat een grote opleiding… en achter elke grote opleiding staat een voorname leraar

Hun ambachten blijven achter hen in de aarde *** en de regen als het stroomt, de bloemen blijven erachter

Schoolradio voor de Dag van de Leraar

⇐Lees ook: Bedankkaart voor de leraar.. De mooiste bedankkaarten en zinnen voor leraren

5- Poëzie en vers over wetenschap en leraren

Hij zingt voor ons de verzen van de dichter Ahmed Shawky over de medeleraar /….

Sta op voor de leraar en vereer hem. De leraar is bijna een boodschapper

Kent u de meest eervolle of de meest eervolle van degenen die zielen en geesten bouwen en scheppen?

Glorie zij U, o God, de beste leraar, U onderwees met de pen de eerste eeuwen.

Je hebt deze geest uit zijn duisternis gehaald en hem een ​​weg naar het heldere licht geleid.

Ik drukte het af met de hand van de leraar, soms geroest ijzer en soms gepolijst.

U stuurde Mozes als een gids in de Thora, en de zoon van de Maagd, leer het evangelie

En je blies de fontein van de verklaring Mohammed op

Je leerde Griekenland en Egypte, en ze lieten van elke zon achter wat je wilde laten mislukken.

Tegenwoordig zijn ze in een staat van kindertijd in de wetenschap geraakt en zoeken ze het als een inbreuk.

Vanuit het oosten van de aarde toonden de zonnen zich wat hun westen op hem was.

O land, aangezien de leraar zichzelf heeft verloren tussen de zonnen en jouw oosten voor trucs

Degenen die de waarheid van hun kennis beschermden en in kwelling en rampspoed martelden

In een wereld die het leven begeleidde, geketend aan het individu, vastgebonden met kettingen

⇐Lees ook: Ideeën voor Lerarendag-distributies 2022.. Thema’s, bedankt, mijn leraar, zijn klaar om te worden afgedrukt

6- Paragraaf Kent u de Dag van de Leraar?

Hier is de tijd voor informatie aangebroken. Als je het niet weet, luister en leer met ons. Als je de informatie al kent, leer dan de literatuur van het luisteren naar de wetenschap en wat wist je en onze collega / ——

Weet jij ?

  • Wereldlerarendag valt elk jaar op 5 oktober.
  • De datum van de viering van Teacher’s Day dateert uit 1966 na Christus.
  • Deze dag werd officieel erkend en gevierd sinds 1994 na Christus.
  • Deze dag is erkend door UNESCO.
  • Het doel van het vieren van deze dag is om de rechten en plichten van leraren overal te definiëren, hun omstandigheden in overweging te nemen en hun leven te verbeteren.

⇐Lees ook: De mooiste verhalen over respect van leerkrachten voor kinderen 2022

7- Vraag en antwoord paragraaf over Teacher’s Day

Guess Sorteer een vraag en antwoord over de Dag van de Leraar We lopen rond met de leerling…. tussen vragen en antwoorden

Gelieve alstublieft:

  1. V: Wanneer is Wereldlerarendag?
    A: 5 oktober elk jaar.
  2. V: Wie zijn de organisaties die hebben opgeroepen tot de oprichting van deze dag?
    A: UNESCO en de Internationale Arbeidsorganisatie.
  3. V: Wat is UNESCO?
    A: Het is een internationale organisatie die streeft naar samenwerking tussen de landen van de wereld op verschillende gebieden, zoals onderwijs, sociale rechtvaardigheid en mensenrechten.
  4. V: Wat zijn de meest populaire data voor Wereldlerarendag over de hele wereld?
    A: 5 september is zoals India, 5 oktober is zoals een groot deel van de wereld, de laatste week van oktober is zoals de Verenigde Staten, 10 september is zoals China.

⇐Lees ook: Gas is intelligentie met de oplossing :: Algemene concurrentievragen voor de smart

8- Een woord van het schoolhoofd aan de leraar en studenten

En nadat we onze informatie over de dag van de held van vandaag hebben verzameld, laten we een woord uit ons hart zeggen en een klein deel uitdrukken van wat we hebben meegemaakt.
Deze taak zal worden bemiddeld door het schoolhoofd, dus hij moet:

In de naam van God, de Barmhartige, de Barmhartige, inderdaad, de leraar is degene die geen verdienste heeft, en degene die mooi is, die ongeëvenaard is door de mooie.
Hij is de deugdzame opvoeder, de wijze vader, de ware vriend, de tedere broer en de trouwe metgezel die ons naar het goede leidt en ons afwendt van het kwade.
Hij is degene die moe wordt, opblijft, studeert, bijwoont, onderzoekt, schrijft en lange uren besteedt aan het voorbereiden van de informatie die hij ons in een paar minuten zal geven en ons die op een gouden plaat zal presenteren.
Hij is degene die de paden van toekomstige generaties verlicht op hun weg naar een beter leven en een mooie toekomst.

Hij is de vader die niemand beknibbelt met raad, leiding, wijsheid en vermaning.
Een vriend die niet verraadt, een metgezel die niet verraadt en een broer die ons verdriet, onze vreugde, onze problemen en onze zorgen deelt.
Hij is de betrouwbare die zijn leven beloofde om ons de boodschap van kennis in alle eerlijkheid en oprechtheid over te brengen.Heb je ooit een edeler gehoord of gezien dan deze mens?

We bieden boeketten rozen aan, bedankt en dankbaarheid aan al onze leraren en leraren
En jullie, mijn beste studenten, moeten deze dank vertalen door je aan de klasregels te houden, uit de eerste hand te presteren en de leraar te respecteren en te waarderen. Dit is het beste dat we hem kunnen bieden.

⇐Lees ook: Een woord over het geliefde thuisland voor de schoolradio

9- Regels en spreekwoorden over wetenschap en leraren

Moge God u belonen, onze eervolle directeur, en u en al onze leraren bedanken. De wijsheidsparagraaf kwam

Laten we wijsheid putten uit de uitspraken van de wijzen en onze collega levert ze:

De kennis van de huichelaar in zijn woorden en de kennis van de gelovige in zijn daden.

⇐Lees ook: Oordeel en uitspraken over de Arabische taal.. het mooiste van wat er werd gezegd over de klassieke Arabische taal

10- De ideale leraar en de ideale leraar eren

Beste studenten, we vragen de toestemming van het schoolhoofd om bedankkaarten en certificaten van waardering te overhandigen aan de vooraanstaande leraren die door de studenten van de school worden gepresenteerd.

Onze voorname leraar / ……………… Onze gewaardeerde leraar / ………………………..

Met applaudisserende studenten

⇐Lees ook: Kunstactiviteit: maak een wenskaart voor Vaderdag

11- Afsluiting van een schoolradio over Teacher’s Day

We hebben u een schoolradio-onderwerp over Wereldlerarendag met paragrafen gepresenteerd. We hopen, beste opvoeder, dat u uw opmerkingen en suggesties met ons wilt delen, want uw mening is belangrijk voor ons.
Deel met ons uw evaluatie en aanmoediging om alles wat nuttig en nieuw is te bieden, vergeet niet om de officiële pagina in het Arabisch te volgen We leren op Twitter, Facebook en Instagram, een platform in het Arabisch We leren
We bieden alles wat nuttig is met liefde aan, dus vergeet ons niet uit uw gebeden..

⇐Lees ook: Hoe maak je een wenskaart voor leraar

Schoolradio over Lerarendag compleet doc

Gratis download doc … Een schoolradio over de Dag van de Leraar

Download een schoolradio over Teacher’s Day in volledige pdf

Download gratis pdf … een schoolradio over de Dag van de Leraar met alinea’s

Een geïllustreerd verhaal over een leraar voor kinderen

Een verhaal voor kinderen over de rol van de leraar bij het opvoeden van kinderen en het succes van het onderwijsproces. Bedankt, mijn leraar

⇐Lees hier het geïllustreerde verhaal
Het verhaal van God ziet ons verhalen voor kinderen

Ideeën voor weggeefacties voor de Dag van de Leraar

In de video, hoe maak je een prachtige en gemakkelijke papieren kaart, een wenskaart van papier in de vorm van een bloem
Met een bedankzin aan de leraar of de leraar is de beste uitdrukking van liefde en waardering voor de leraar voor zijn inspanningen en hem een ​​bedankkaart over de leraar te geven.

We hebben u in dit artikel voorzien Een schoolradio over Teacher’s Day, compleet met alinea’s. We hopen dat we alle leermiddelen voor de kleuterschool hebben verstrekt, laat ons een reactie achter in de opmerkingen onderaan de pagina. Vergeet niet de pagina te volgen (In het Arabisch leren we) officieel op sociale netwerksites.

Volg ons en meer ideeën voor activiteiten en werkbladen voor de kleuterschool (watereenheid, diereneenheid, zandeenheid, mijn boekeenheid, omgevingseenheid, gezonde voedingeenheid, gezinseenheid, kledingeenheid, patrioteenheid, ik en mijn lichaamseenheid, vriendeneenheid) op onze website In het Arabisch leren we.
Lees uw kind de mooiste Arabische verhalen en verhalen geïllustreerd met de toepassing van verhalen in het Arabisch

Een app downloaden Verhalen in het Arabisch vanaf hier:

إذاعة مدرسية عن يوم المعلم ** جاهزة للطباعة PDF 4

                     
السابق
تحضير درس الخريطة وسيلة تواصل واداة تبليغ للسنة الثالثة متوسط؟
التالي
نص القراءة مع عصاي في المدرسة صفحة 10 من كتاب اللغة العربية للسنة الرابعة ابتدائي

اترك تعليقاً