منوعات

سورة الزلزلة لابعاد شخص – اقرا

Surah Al-Zalzalah om een ​​persoon weg te houden

المحتويات

Surah Al-Zalzalah om een ​​persoon weg te houden

Een gebed om iemand voor altijd uit je leven te bannen en een gebed om verlossing van vervelende mensen

Er is geen persoon die niet wordt geschaad door een persoon dicht bij hem of ver weg en die kwaad voor hem koestert en zijn leven verstoort of hem benijdt en dit is de toestand van de wereld, dus veel mensen vechten liever niet tegen vervelende mensen met de hetzelfde wapen, maar door de hulp van God te zoeken, de Ene, de Almachtige, omdat Hij de enige is die in staat is om de mens te verlossen van de slechte Schepping, en er zijn veel smeekbeden die herhaald kunnen worden en veel dingen die gedaan kunnen worden. smeekbeden omdat de Schepper de dienaar liefheeft die Hem aanroept en de volhardende dienaar.


Ook moet een persoon dichter bij God komen door middel van aanbidding, gebed, vasten en veel smeekbeden, en als je je afvraagt ​​welke smeekbeden je kunt herhalen en opnoemen om iemand weg te houden die je ergert en zijn kwaad weg te houden , dit is waar we het in dit artikel in detail over zullen hebben, we zullen eerst praten over smeekbede en de voordelen, stappen en etiquette om de smeekbede te accepteren en te beantwoorden.

Gebeden om een ​​slecht persoon weg te houden, gebeden om kwaad en ongeluk weg te houden, gebeden om iemand die je haat te houden, gebeden om een ​​vervelend persoon weg te houden, gebeden om problemen en ongeluk af te wenden, Surah Al-Kawthar om een ​​persoon weg te houden, verheerlijking aan iemand weghouden, gebeden om iemand weg te houden van mijn man, en gebeden om iemand weg te houden van huis En we zullen praten over Surat Al-Zalzalah om de onderdrukker te deporteren, en om het antwoord te weten op al deze onderwerpen die we zullen bespreken, volg het artikel tot het laatste.

Je kunt een artikel zien Uitspraak over het offer op Eid al-Adha

Wat weet jij over smeekbede?

Smeekbede taal: het is het verzoek en de smeekbede, de smeekbede van God is de smeekbede van God met de vraag, het verlangen naar wat hij bezit aan het goede.

Du’a idiomatisch: het betekent vragen om de laagste van de actie van degene die de meest onderdanige en onderdanige is.

En smeken is in het algemeen om op God te vertrouwen en zorg van Hem te zoeken, wat het touw is van communicatie en verbinding tussen de dienaar en zijn Heer. Hij overlegt met hem en stelt zijn vertrouwen in hem omdat hij een daad van aanbidding is, en smeekbede kent een aantal soorten en voorwaarden, die we als volgt noemen:

Je kunt ruzie maken met artikel Hoe Eid al-Fitr thuis te bidden Recept voor Eid al-Fitr-gebed

Soorten smeekbeden:

Het kwam op de tong van de geleerde Abd al-Rahman al-Saadi, moge God hem genadig zijn, toen hij zei: “Alles wat in de koran wordt genoemd met betrekking tot het gebod om te smeken en het verbod op smeekbede anders dan God , en de lofprijzing van degenen die bidden, wordt gedekt door de smeekbede van de vraag en de smeekbede van aanbidding.”

De smeekbede van de zaak en de smeekbede van aanbidding zijn:

Aanbiddingsgebed: Deze smeekbede wordt weergegeven in het doen van rechtschapen daden om beloning en beloning van God de Almachtige te verkrijgen, zoals vasten, gebed, zakat, liefdadigheid en het uitspreken van de twee getuigenissen: Berouw en angst voor straf.

De smeekbede van de kwestie: Het is een smeekbede waarbij de dienaar tot zijn Heer smeekt om schade weg te nemen, voordeel te brengen, zaken te vergemakkelijken, zorgen en angst weg te nemen, evenals een behoefte van God de Almachtige te zoeken.

Voorwaarden van smeekbede:

Er zijn een aantal belangrijke voorwaarden waaraan een persoon moet voldoen wanneer hij smeekbeden doet om zijn smeekbeden te aanvaarden en te beantwoorden, en deze zijn:

toewijding : Wat hier wordt bedoeld met oprechtheid is om met alle oprechtheid te smeken en het te zuiveren van alles wat er door bezoedeld zou kunnen worden. Wanneer een persoon smeekt tot zijn Heer, roept hij Hem met alle oprechtheid aan en vraagt ​​Hem om beloning en voldoening of de vervulling van een behoefte, niet om zijn Heer te smeken om een ​​daad.

Opvolgen : De betekenis van urgentie is een basisvoorwaarde bij alle daden van aanbidding.God de Almachtige houdt van de volhardende dienaar die altijd zijn smeekbede herhaalt en niet verveeld raakt of wanhoopt aan Gods barmhartigheid omdat hij onvermijdelijk zal antwoorden.

Vertrouw op de Almachtige God: En het is een van de belangrijkste voorwaarden, dus er kan geen smeekbede zijn zonder dat de persoon vertrouwen heeft in zijn Heer, want God zal onvermijdelijk de smeekbede beantwoorden en deze vroeg of laat vervullen.

Aanwezigheid van het hart Met de aanwezigheid van het hart wordt bedoeld om nederig te zijn tijdens smeekbeden en het uit het hart te verwijderen, angst en angst voor straf, met alle oprechtheid en oprechtheid te bidden en de handen op te heffen bij het smeken, omdat God zich schaamt om geef de handen van Zijn dienaar leeg en leeg terug.

Momentum en stevigheid: Deze voorwaarde wordt weergegeven in een smeekbede zonder voorwaarde, wat betekent dat de dienaar de smeekbede verricht zonder te zeggen, bijvoorbeeld, Heer, sta mij toe dat als u dat wenst, aangezien deze uitzondering niet is toegestaan.

het geluid verminderen: Tijdens het smeken verdient het de voorkeur dat de stem zacht is en de gesprekken met God alleen en de klachten en zorgen en verdriet bij Hem worden geklaagd, en de persoon zal veel troost en geruststelling voelen.

Erkenning van schuld en vergeving: Het is erg belangrijk voor de dienaar om zijn zonde te belijden en berouw te tonen aan God, en om Zijn genade en genade te erkennen die Hij ons heeft geschonken.

Voordelen en belang van gebed

Smeekbede is een zeer belangrijke zaak en het is niet mogelijk om je een dienaar voor te stellen die geen smeekbede tot zijn Heer doet, omdat smeking veel voordelen heeft voor de mens, en de voordelen ervan in het spirituele aspect zijn veel belangrijker dan het materiële aspect. met hem en dicht bij hem en begeleidt hem bij elke stap van zijn leven en beschermt hem en verwijdert angst van hem en zaait in zijn hart rust en laat hem geloven dat wat hem overkomt van goed en kwaad is geschreven door God en hij is tevreden ermee.

Ook geeft smeking troost en rust op de borst van de mensen, en verruimt de borst van de gelovige en wordt een goed mens met zijn Heer, met zichzelf en met degenen om hem heen, naast het verkrijgen van een grote beloning en beloning van de Heer der Werelden. En beschermt hem tegen tegenslagen en problemen die hem kunnen treffen.

De overvloed en urgentie van smeekbeden heeft grote verdienste en een grote beloning bij God, hoe dichter de dienaar bij de Schepper is, hoe groter zijn geloof, angst, eerbied en oprechtheid.Zolang een persoon tot zijn Heer bidt, zal zijn relatie met hem zal niet gebroken worden en hij zal altijd dicht bij hem zijn en hem voelen.

De Almachtige God heeft ons bevolen om te smeken, tot Hem te smeken, ons tot Hem te wenden, Zijn hulp te zoeken en Zijn hulp te zoeken, en Hij, de Allerhoogste, zei: “En uw Heer zei: ‘Roep Mij aan, Ik zal u antwoorden. Inderdaad, degenen die arrogant zijn over Mijn aanbidding zullen onderdanig de Hel binnengaan’.” Wat reageert en vertrouwt hem en gebruikt hem om zijn behoeften te besteden.

Nadat we in het algemeen gesproken hadden over elk van de soorten en voorwaarden van smeekbede, evenals de voordelen en het belang ervan voor een persoon, nam ik wat noodzakelijke informatie met betrekking tot smeekbede.In de volgende regels zullen we praten over de smeekbeden waarvan wordt gezegd dat ze houd een slecht persoon weg en mag hem niet, en ze zijn met veel, en we noemen ze als volgt:

Een gebed om een ​​ongewenst persoon te verbannen:

Veel mensen hebben last van de aanwezigheid van vervelende mensen om hen heen en verstoren hun leven en ergeren hen, ze willen er vanaf en houden ze permanent van hen weg, maar ze zijn niet in staat om ze te confronteren of uit te voeren en ze te behandelen zoals ze zijn behandel ze, dus de enige oplossing die hier voor je ligt, is bidden en op God vertrouwen en op Hem vertrouwen door te bidden en Hem te vragen je van hun kwaad te ontdoen, en deze smeekbeden om een ​​ongewenste persoon weg te houden zijn:

In de naam van God over mezelf en mijn religie, in de naam van God voor alles wat mijn Heer mij heeft geschonken, vraag ik u God, de Machtige, de Machtige, de Vergevingsgezinde Koning, die hem beval tussen al-Kafi en de middag God is groot, God is groot, God is groot, God is groot, God is groot.

Oh God, maak mij in uw klinieken van het kwaad van elke autoriteit, en van de vervloekte Satan, en o God, ik behoed u voor het kwaad van al het kwaad dat u hebt gecreëerd, en bescherm u tegen hen en kom voor mijn handen , Ik vraag u, o God, met mij beter dan uw goed dat niemand anders geeft dan u, de glorie van uw naaste en de glorie van uw lof, en doe niet anders dan u.

Ik vraag je bij elke naam waarmee je jezelf hebt genoemd, of het in je boek hebt geopenbaard, of het aan een van je creaties hebt geleerd, of je hebt bewaard in de kennis van het onzichtbare met jou, dat je de Qur’ maakt en de lente van mijn hart, het licht van mijn borst, het verdrijven van mijn droefheid, en het verwijderen van mijn angst en nood, en o God, ik ben uw dienaar, de zoon van uw dienaar. Zoon van uw volk, mijn voorhoofd is in uw hand, voorbij in uw oordeel, gerechtigheid in uw oordeel, ik vraag u, o God, die geen god heeft dan U.

O God, onthul mijn kwaad, O verlosser van zorgen, er is geen god dan U, Glorie zij U, dat ik een van de onrechtvaardigen was, O God, O Verzorger en O Onthuller van somberheid, O beantwoorder van de oproep van de gedwongen, barmhartige en barmhartige van de wereld en het hiernamaals, ontferm u over mij met een genade van U, waardoor ik vrij ben van de genade van iemand anders dan U.

Een gebed om een ​​slecht persoon weg te houden

Smeekwerk, zoals we zeiden, is een van de gemakkelijkste daden van aanbidding die je leven vergemakkelijken, zorgen en angst van je wegneemt en je weghoudt van elk kwaad en slecht persoon. De Almachtige zei: “Roep Mij aan, ik zal antwoorden op Het enige wat een persoon hoeft te doen is een smeekbede tot zijn Heer, en Hij zal onvermijdelijk antwoorden, vroeg of laat, en de dienaar moet tevreden zijn met Gods genade. Hier noemen we enkele smeekbeden die een slecht persoon bij u weghouden :

  • Oh God, houd ons weg van de duisternis en het kwaad van de schepping en schadelijk.
  • Oh God, bescherm me en houd me weg van het kwaad van iedereen die mijn hulp wil en me met het kwaad aanraakt, dus kom de beste bewaarders, en Heer, er is geen toevlucht voor ons behalve U, dus wees bij ons en kijk naar onze toestand.
  • O Allah, houd me weg van al het kwaad en bescherm me met uw ogen die niet slapen, en Heer, wees mij genadig en vergeef me en verlicht mijn zaken.
  • Oh God, bescherm mij in mijn religie en mijn wereld, en in de naam van God die met uw naam niets in u schaadt, geloof ik en u moet vertrouwen.
  • Mijn Heer, mij heeft schade toegebracht door een van Uw dienaren, dus Heer, leg een gordijn tussen mij en hem en bescherm mij tegen al zijn kwaad en houd hem uit mijn buurt.
  • O God, ik geloof in U, ik zoek hulp bij U, ik vertrouw op U en ik vertrouw op U, o God, ik ben een slaaf van Uw dienaren en ik geloof in niemand anders dan U.

U kunt het artikel zien De deugd van Surah Al-Kawthar

Surah Al-Zalzalah om de onrechtvaardigen te deporteren

Surat Al-Zalzalah wordt beschouwd als een burgerlijke soera. Het aantal verzen is acht en de volgorde in de Heilige Koran is 99. Het werd geopenbaard na Surat An-Nisa. De Boodschapper, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, zei toen deze soera werd geopenbaard dat een persoon die het vier keer zegt gelijk staat aan het lezen van de hele Heilige Koran, en net als Abu Bakr Al-Siddiq, moge God tevreden met hem zijn, zei over hem weende toen het werd geopenbaard en zei tegen de profeet, moge God’s gebeden en vrede met hem zijn, als jij niet dwaalt en zondigt, dan zou God je vergeven voor het creëren van een natie die dwaalde en zondigde, zodat God hen zou vergeven.

Surat Al-Zalzalah wordt in veel zaken gebruikt, waaronder de deportatie van de onderdrukker, aangezien de Profeet, vrede en zegeningen zij met hem, zei: “Als hij een onrechtvaardig persoon binnengaat, of een sultan die bang voor hem is en reciteert deze soera, God zal hem van hem redden omdat deze soera erg sterk is en de onderdrukkers overwint.”

Het is ook mogelijk om deze soera te lezen om de slechte mensen weg te houden, door de smeekbede en de eed te zeggen na het lezen van Surat Al-Zalzalah op die tirannieke persoon, en je moet zeggen dat ik het je zweer, dienaren van deze eervolle soera , om het in de onderdrukker te laten rusten op zijn plaats en er nooit in te rusten.

En je kunt ook zeggen met het recht van onze meester Mohammed, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, dat het een grote eed is als je leert, en deze eed wordt gezegd na het lezen van Surat Al-Zalzalah, en het woord Ashtata wordt herhaald drie keer.

U zegt ook nadat u Surat Al-Zalzalah hebt gelezen, O God, schud deze onderdrukker wat ik zag en degenen die bij hem staan, en u kunt ook zeggen, O God, verstrooi hun vereniging en schud de aarde van onder hen, en uw dienaren zijn over hen gekomen, dat u over alle dingen bent.

U kunt het artikel zien De laatste soera geopenbaard in Mekka, en wat zijn de Medina en Mekkaanse soera’s?

Iemand deporteren die zwaar voor je is

Als u last heeft van de aanwezigheid van een persoon in uw leven die u lastig valt en u wilt van hem af om comfort in uw leven te genieten, maar u wilt hem tegelijkertijd niet betalen of hetzelfde doen als hij jegens jou doet, dan hoef je alleen maar op God te vertrouwen en zijn hulp te zoeken en het volgende te doen:

Begin eerst met de oprechte intentie, sta op en verricht de wassing, kijk naar de Qiblah en vraag honderd keer om vergiffenis van God, en lees Surat Al-Dukhan, en wanneer je vers nummer tien bereikt, lees het dan honderd keer of meer, en daarna lees dat vers honderd keer, blijf de soera lezen tot het einde.

Je kunt een artikel zien De deugd van Surah Al-Kafirun

Een gebed om iemand bij mijn man weg te houden

U wilt een slecht persoon weghouden van uw man en u vindt het niet prettig dat hij bij hem in de buurt is, en deze persoon kan een man of een vrouw zijn en uw huwelijksleven verstoren en alleen maar problemen, verdriet en constant ongemak veroorzaken, en u hoef alleen deze volgende smeekbeden te herhalen, en als God het wil, zal die vervelende persoon wegblijven.

O God, O glorieuze Troon, O Medelevend, O effectief voor wat U verlangt, O Beginner, O Helper, ik vraag U, mijn Heer, met het licht van Uw Aangezicht, dat alle pilaren van Uw Troon vulde, en met Uw genade waardoor U over heel Uw schepping hebt verordend, en met Uw genade die alles omvat, is er geen god dan U, door Uw genade zoek ik hulp, o helper van degenen in nood, help mij.

O Levend, O Qayyum, met uw genade zoek ik hulp en roep mij voor een oogwenk naar niemand anders dan naar mezelf.

Mijn Heer, er is geen god dan u, u bent de meest barmhartige, heb medelijden met mij en verlicht mijn angst, want het kwaad is ernstig in mij en mijn geduld is uitgeput, en er is niemand die mij kan helpen dan u .

O God, ik behoed u voor het kwaad van al het kwaad dat u hebt geschapen, en ik bescherm u tegen hen, en ik ga voor mij uit, en in de naam van God over alles wat mijn Heer mij heeft gegeven, vraag ik u, O God, met uw goedheid van uw goedheid die niemand anders geeft dan u en de glorie van uw lof en er is geen god dan u, maak mij in uw klinieken van het kwaad van elke autoriteit van Satan de vervloekte, o God, ik bewaak u van het kwaad van al het kwaad dat u hebt geschapen, en ik bescherm u tegen hen en kom voor mij.

Mijn Heer, sta mij toe, ik heb geen energie en geen huid voor ellende, en Heer, vertrouw mij aan niemand anders toe dan U, en beroof mij niet van mijn levensonderhoud en mijn gezondheid.

Surah Al-Kawthar om een ​​persoon weg te houden

Surat Al-Kawthar is een Surah die vele, vele en zeer grote voordelen heeft, en een van de meest prominente toepassingen ervan is dat het effectief werkt door een onbemind persoon voor eens en voor altijd uit je leven te verwijderen en naar die persoon te blazen. je wilt voor eens en altijd uit je leven verbannen.

God de Almachtige zei: “Inderdaad, Wij hebben u Al-Kawthar gegeven (1) Bid dus tot uw Heer en offer (2) als de uwe degene is die is afgesneden (3).”

U kunt het artikel zien

                     
السابق
كيف وظف أبو حنيفة قصة السفينة؟
التالي
الضمان الاجتماعي الاستعلام عن الرصيد بوضع السجل المدني فقط

اترك تعليقاً