منوعات

أفضل 10 مواقع تعليمية للأطفال

Top 10 educatieve websites voor kinderen.Hier zijn 6 educatieve sites voor kinderen … Bezoek ze, blader door hun inhoud en kies wat bij uw kind past … Schrijf u in en maak tijd voor hen om te leren, te spelen en plezier te hebben tegelijkertijd, om veilig te zijn en te voelen dat u hen het beste geven.

المحتويات

10 – Jim’s website jeemtv

Top 10 educatieve websites voor kinderen

Het is een van de belangrijkste educatieve kinderwebsites met zijn moderne ontwerp. Het is de officiële website van het J Al-Moujah-kanaal voor Arabische kinderen in de leeftijd van 7-12 jaar. Dit kanaal was onafhankelijk van Al-Jazeera voor kinderen om om gelijke tred te houden met de technologische ontwikkeling en kinderen de kans te geven hun talenten te ontplooien en het educatieve, educatieve en entertainmentplatform te beveiligen dat bij hen past.


Op de website van Jim vindt u de programma’s die door het kanaal worden aangeboden, zodat uw kind kan volgen wat hij leuk vindt, naast vele educatieve spelletjes die zijn capaciteiten en talenten ontwikkelen.

  • C Cup: Het is een campagne om het voetbalbekertoernooi te organiseren onder studenten in Arabische landen in de leeftijd van 11-12 jaar.
  • Terug naar school: Nu het schoolseizoen nadert en de zomervakantie ten einde loopt, werkt Gem TV via de Back to School-campagne om deze gelegenheid met kinderen te delen via de campagne die veel wedstrijden, programma’s en instructies omvat.
  • Creatief werk: Omdat elk kind zijn talent en hobby’s heeft, opent Jim’s site de deur naar creatief werk om bij te dragen aan de ontwikkeling van de capaciteiten en talenten van kinderen.
  • Gezonde voeding: Jim’s website is de belangrijkste educatieve site voor kinderen, omdat het het kind en zijn gezin aanmoedigt om te vertrouwen op gezonde gewoonten en goede voeding.
  • Wetenschapsmaand: C zal bètavakken als natuurkunde, scheikunde en biologie interessante onderwerpen maken via de dagelijks interessante segmenten die worden weergegeven.

9 – taalam .leersite

Top 10 educatieve websites voor kinderen
Top 10 educatieve websites voor kinderen

Een educatieve site voor kinderen die studenten en docenten op alle schoolniveaus aanspreekt om educatieve inhoud te bieden in de vorm van interessante video’s, waarvan de duur niet langer is dan 3 minuten, en dit zorgt voor het beste begrip van kinderen en zorgt niet alleen voor de maximale concentratiegrenzen.

Dit met als doel de educatieve rol van internet te introduceren, en omdat het computerscherm en de televisie hun cognitieve en educatieve rol moeten spelen, en omdat alle onderzoeken aantonen dat studenten beter en sneller en gemakkelijker leren en omgaan met wetenschappelijk materiaal wanneer ze worden gepresenteerd in de vorm van audio- en videoclips. Vele malen sneller en beter dan opnemen wat mondeling werd ontvangen, zelfs als het leuk was.

Scholen kunnen zich abonneren op de site, docenten en studenten toevoegen, en in het algemeen hebben alle studenten toegang tot het educatieve materiaal op de site, in de vorm van video’s met aanvullende informatie.

De Ta’alam-website is bedoeld om kinderen in verschillende fasen te onderwijzen. De wetenschappelijke inhoud is gericht op de primaire en voorbereidende fasen in de vakken geschiedenis, onderwijs, informatietechnologie, aardrijkskunde, aardwetenschappen, levenswetenschappen, kunst, natuurkunde en scheikunde, met in totaal meer dan 1.100 video’s, naast de mogelijkheid om reacties van studenten achter te laten.


8 – ABC-website alefbata

أفضل 10 مواقع تعليمية للأطفال 4

Een van de eenvoudigste educatieve sites voor kinderen die tot doel heeft kinderen het Arabische alfabet op een speelse en onderhoudende manier te leren vanaf de leeftijd van 4 tot 7 jaar. Het kind leert letters door spel en entertainment zonder het gevoel te hebben dat hij ze aan het leren is. Hij leert woorden en de basis van schrijven, lezen en zinnen vormen.

Eerst moet u zich abonneren op de site door uw naam, e-mail en wachtwoord in te voeren, vervolgens het account activeren en vervolgens kan uw kind beginnen met leren door op “Kom op”, te klikken door:

  • Spellen: Ze zijn ingedeeld in de vorm van korte lessen van meer dan 80 lessen en worden geleidelijk ingedeeld naar moeilijkheidsgraad. Ze behandelen letters in hun vorm en de manier waarop ze worden uitgesproken, naast het lezen en schrijven van eenvoudige woorden en het maken van korte zinnen.
  • Educatieve oefeningen: Wat ABC de beste educatieve site voor jonge kinderen maakt, zijn de leuke en eenvoudige ideeën. Uw kind kan letters leren door meer dan 1000 oefeningen volgens 100 leuke ideeën. De oefeningen zijn interactieve spellen en sommige zijn gedrukte werkbladen die geleidelijk gerangschikt volgens de moeilijkheidsgraad.
  • Verhalen: het is een bibliotheek met meer dan 80 verhalen, gerangschikt in 5 fasen, met veel oefeningen om het begrip en begrip te helpen en meer dan 400 werkbladen om het kind te helpen begrijpen, en de moeilijkheidsgraden variëren van het eerste niveau voor kinderen 3-4 jaar t/m niveau De vijfde is voor kinderen van 7-8 jaar.
  • Harouf: Het doel is om kinderen Arabische letters met woorden te leren, evenals liedjes en schattige stripfiguren.
  • Treasure: het is een spel dat het kind motiveert om alle fasen te voltooien en te leren, en uiteindelijk zal de beloning de schat zijn waarmee meer games kunnen worden gekocht.
  • De winkel: Het bevat amusementsspelletjes die het kind kan kopen met de punten die hij krijgt van het schatspel, en het doel is om het kind te belonen voor wat hij heeft geleerd.

7 – De website van Nafham

أفضل 10 مواقع تعليمية للأطفال 8

Een van de beste en meest succesvolle educatieve sites voor kinderen, het biedt de inhoud van het Egyptisch – Syrisch – Saudi – Algerijns – Koeweit – Emirati schoolcurriculum in de vorm van vereenvoudigde en gratis educatieve video’s voor alle leeftijdsgroepen.

U kunt de site betreden via de computer met de directe link, naast uw tablet of smartphone via de applicaties voor Android-, IOS- of Windows-apparaten. Start met abonneren door uw naam – e-mailadres – en telefoonnummer (optioneel) – Geslacht, dan lanceer de site met meer dan 23.000 video’s, meer dan 1.000.000 studenten en 120 miljoen videoweergaven.

Wat de Nafham-website onderscheidt, is dat het niet alleen is om kinderen het curriculum te leren zoals het is, maar ook de mogelijkheid voor u laat om deel te nemen aan het uitleggen en vereenvoudigen van de lessen als u een ouder, leraar of begeleider bent, op de manier waarop u het meest geschikt vinden, of het nu gebaseerd is op computerprogramma’s of op de camera.

Het opleiden van kinderen is niet afhankelijk van het schoolcurriculum, maar er is ook gratis onderwijs, dat samen met het leerplan wordt geleverd om de capaciteiten van het kind te ontwikkelen, aangezien het niet alleen op kinderen is gericht, maar voor iedereen, waaronder: de basis van videoproductie – het gebruik van internet – sollicitatiegesprekken – de basis van wiskunde – Arabische kalligrafie…

Naast het Nafham-platform, dat gespecialiseerd is in levensvaardigheden, dat tot doel heeft ieders tijd (alle leeftijden) te investeren in het verwerven van nieuwe vaardigheden op veel verschillende gebieden en disciplines, waardoor het vermogen om te concurreren op de wereldwijde en Arabische arbeidsmarkt wordt vergroot.


6 – website van 3asafeer

أفضل 10 مواقع تعليمية للأطفال 12

Een van de educatieve sites voor kinderen die zorgt voor de opvoeding van kinderen in een leuke interactieve omgeving, dankzij de kenmerkende stem van kinderen die de meeste inhoud van de site en de hoofdkoppen van de secties lezen, en dus zal het kind het gevoel hebben dat hij speelt op een manier die hem aanmoedigt om door te gaan.

In het begin kan de inhoud van de site worden gefilterd volgens 5 basisfilters volgens het niveau: Beginner – Gemiddeld – Gevorderd – Vaardig – Bekijk de volledige inhoud Er zijn 4 hoofdsecties van de site: Lezen – Tekenen – Spelen – Luister:

  • Lezen: het is een grote verzameling komische en leesbare verhalen, gecategoriseerd op moeilijkheidsgraad tot eenvoudige verhalen die de minste eenvoudige woorden en veel afbeeldingen bevatten – Verhalen van gemiddelde moeilijkheidsgraad die een gemiddeld aantal woorden bevatten en mogelijk enige woordenschat bevatten die nodig is te verklaren – Verhalen die een groot aantal woorden bevatten met woordenschat die wellicht uitleg behoeven – verhalen die een groot aantal woorden bevatten en geen afbeeldingen.
  • Tekenen: Dit gedeelte is een kleurbord waaruit het kind kiest wat hij wil uit de getoonde tekeningen, die hij in de juiste kleuren kleurt.
  • Spelen: een leuke set educatieve spelletjes die de vaardigheden van het kind ontwikkelen.
  • Luisteren: dit gedeelte bevat een groot aantal audio- en videoclips die zorgen voor leren, plezier en amusement voor kinderen.

U kunt erop inloggen als leerkracht en deelnemen aan het lesgeven aan kinderen, en u kunt als ouder inloggen voor uw kind zodat hij de Arabische taal kan leren.


5 – De website van Starfall

أفضل 10 مواقع تعليمية للأطفال 16

Een educatieve site voor kinderen die gespecialiseerd is in de Engelse taal, zodat jongeren de basis van de taal op een leuke, interessante en creatieve manier kunnen begrijpen en leren. De site omvat 3 secties: een sectie gewijd aan ouders – een sectie gewijd aan leraren – een hoofdgedeelte voor het leren van Engels.

De site is geen winstgevende site en werd gelanceerd in 2002. De site werkt aan het onderwijzen van kinderen de Engelse taal op basis van fonetiek, naast visuele en auditieve activiteiten die geschikt zijn voor kinderen van voorschoolse leeftijd, kleuterschool en lagere klassen, de lessen zijn onderverdeeld in :

  • Het alfabet aanleren: met zijn vorm, tekening, uitspraak, geluiden, woorden en afbeeldingen van dingen die met letters beginnen.
  • Leren lezen: zodat het kind leert woorden uit te spreken en zinnen en structuren op een onderhoudende manier te vormen terwijl het luistert met de stem van een kind.
  • Een deel van leesplezier: waarin het kind op een leuke interactieve manier zinnen en veelvoorkomende uitdrukkingen leert lezen, naast ernaar te luisteren met een duidelijke stem die de uitgangen van de letters aangeeft.
  • Laten we sectie lezen: Het is een reeks eenvoudige verhalen die op een interactieve manier worden gelezen, zodat het kind op de zin en de zin kan klikken die moet worden gelezen.
  • Naast een verscheidenheid aan vermakelijke educatieve spellen.

De site wordt gekenmerkt door zijn veiligheid en vertoont geen externe advertenties en daarom kunt u zich op uw gemak voelen wanneer het kind met hem leert, omdat het om privacy geeft en de persoonlijke informatie van abonnees beschermt, en het is een van de beste sites voor het geval dat u wilt dat uw kind Engels leert en sterk voor hem wordt als zijn moedertaal en dit zal op afstand veel voor hem betekenen.


4 – National Geographic Kids-website

Het is de beste van de beste educatieve websites voor kinderen, want het staat vol met alles wat indruk kan maken op uw kind over de wereld om ons heen, van dieren, de ruimte, landen, dinosaurussen en nog veel meer… Hier zal hij vinden wat hij echt leuk vindt.

De site bevat veel interessante secties, namelijk: games waar uw kind games zal vinden die zijn intelligentie en vaardigheden ontwikkelen, naast de sectie videoclips, waar hij vreemde en interessante clips over dieren en anderen zal vinden, zoals voor de dierensectie, hier vindt hij alle informatie met betrekking tot hen, en de sectie ontdekken is de sectie De meest diverse en leuke waar je een onderscheidende mix van informatie vindt die over verschillende gebieden gaat.

Met alle updates, artikelen, video’s en games die regelmatig worden gepost, kan National Geo for Kids uw kind maandenlang bezig houden en vermaken, waardoor het een site is die is bedoeld voor kinderen van 13 jaar en ouder en vooral kinderen die een passie hebben voor lezen, ontdekken en leren.


3 – NASA-kinderclub

Als uw kind van ruimte en informatie over planeten, ruimteschepen en reizen daar houdt, dan is NASA Kids Club de juiste plek voor hem.

Waar hij veel nieuwe en interessante spelletjes en activiteiten met betrekking tot de ruimte zal vinden, kan hij bijvoorbeeld deelnemen aan het benoemen van een ruimtesonde die binnenkort zal worden gelanceerd en hij kan deelnemen aan het schrijven van zijn naam op de maan en andere interessante dingen.

De site is geschikt voor oudere kinderen, en als ze meer nieuwsgierig zijn naar een bepaald onderwerp kunnen ze informatie vinden op de NASA-site.


2 – Shaun het Schaap-spelacademie

Natuurlijk houdt je kind van videogames, ze zijn geweldig! Uniek plezier waarmee hij nieuwe en vreemde dingen en werelden kan ontdekken en leren, maar zou het niet geweldig zijn als hij zijn eigen spel ontwierp en zijn eigen personages en werelden creëerde!

Het maken van games kan een moeilijke taak zijn, maar maak je geen zorgen, waarom? Want hier bij Shaun That Sheep Games Academy heb je alleen een goed idee nodig en word je op weg geholpen naar de game die je wilt maken.

De site is geschikt voor oudere kinderen en mensen van alle leeftijden, vooral mensen die een passie hebben voor het ontwerpen van videogames en het creëren van verhalen en personages.


1 – Een waanzinnige ontdekkingssite

Een van de educatieve sites voor kinderen die de verbeeldingskracht en capaciteiten van het kind ontwikkelt, hier vindt u de beste educatieve video’s die spannende, nuttige en nieuwe informatie bieden, samen met de leukste spelletjes en artikelen die over verschillende onderwerpen praten, van robots tot dinosaurussen door basketballers en meer….

De site heeft een zeer onderscheidende interface die uw zoon meer plezier en aandacht geeft, waardoor hij het gevoel heeft dat hij echt in de ruimte vliegt, naast het feit dat de site heel eenvoudig is en plezier en leren gemakkelijk combineert.

De informatie wordt gepresenteerd in de vorm van video’s van zeer hoge kwaliteit, hier zal uw kind zich nooit vervelen en zijn tijd zal niet worden verspild, maar hij zal van elk moment profiteren.


Dit waren de educatieve sites die we voor uw kind hebben uitgekozen… Wat vindt u ervan? Welke zou jij kiezen? Ken jij nog andere handige websites? Laat het ons weten en als je vragen hebt, laat ze dan achter in de comments en we zullen antwoorden.

Gelieve niet te bestellen, steun ons door ✨🤩 . te volgen

👇 👇

                     
السابق
ملخص تاريخ ثانوية عامة 2022 PDF
التالي
اسم بلد بحرف غ , بلد بحرف الغين , اسم دولة تبدأ بحرف الغين غم

اترك تعليقاً