منوعات

افضل عطور الماجد للعود واسعارها

onderwerp inhoud

Iedereen wil originele parfums bezitten die een stabiele en geurige geur hebben en geen sporen of schade op de huid achterlaten.Daarom raden we Al-Majed-parfums aan vanwege hun kwaliteit en onderscheid tussen alle parfums in het Koninkrijk Saoedi-Arabië Arabië, de Arabische wereld en de Golf, en we zullen het in dit artikel hebben over De beste Al-Majed-parfums en hun prijzen Het geeft vrouwen zelfvertrouwen en laat ze onder andere stralen, en geeft mannen ook iets van hun eigen aantrekkelijkheid.

المحتويات

Al Majed Parfums voor Oud

Al-Majed bedrijf produceert Al Majed Parfums voor parfums Het is een van de belangrijkste en grootste toonaangevende bedrijven in de parfumindustrie in de Saoedi-Arabische regio. Al-Majed Perfumes Company werd opgericht in 1956.
Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Arabian Oud-prijzen en beste aanbiedingen, Abdul Samad Al Qurashi-parfums en hun prijzen 2022


Al-Majed Perfumes for Oud heeft zestig jaar ervaring in de parfumindustrie Al Majed Parfums voor Oud Tijdens welke ze de beste soorten parfums voor mannen, vrouwen en kinderen creëerde en vervaardigde.Het is ook Al-Majed Parfums voor Oud van verschillende oorsprong tussen Frans en Oosters of beide, en het heeft nu 165 vestigingen bereikt, en een van de grootste voordelen van parfums is de stabiliteit op kleding voor een periode van drie dagen vanwege de kwaliteit van de productie en vanwege de In het belang van Al-Majed Perfumes om zijn klanten tevreden te stellen, heeft het een website gemaakt waar klanten de prijzen van parfums kunnen kennen of online winkelen via internet.

Om de Al-Majed-winkel te bezoeken om Al-Majed Oud-parfums te kopen, klikt u op de volgende link:

Een van de verrassingen van Al-Majed Company is dat het gratis verzending biedt voor bestellingen van meer dan 199 Saoedische riyals.

De beste parfums voor Al-Majed Oud

We zullen u in de volgende regels presenteren De beste parfums voor Al-Majed Oud Zoals:

  • Glow parfum: Een parfum dat de geur van oudh en de geur van bloemen vermengt, aangezien het een van de belangrijkste Al-Majed-parfums voor damesparfums is, waardoor vrouwen onder andere stralen, de prijs van het parfum is 220 SAR.
  • Prestige zwart parfum: Het heeft een geurige geur van een mengsel van rode bessen en lis-roos.De prijs van het parfum in kortingen bij Al-Majed Company, die 90% bereikt, is 195 Saoedische riyals in plaats van 390 Saoedische riyals.
  • Prestige wit parfum: Een geur die bestaat uit de geur van bloemen vermengd met tuberoos en cederhout De prijs van een 75ml fles Heba White Perfume is 290 Saoedische riyals.
  • Mersal parfum: De geur is geschikt voor mannen en vrouwen, dus ze kunnen het allebei gebruiken.De geur van Al-Mersal-parfum bestaat uit het product van het mengen van de geur van musk met de geur van citroen, de prijs van het parfum is 220 SAR.
  • Layal parfum: Het bestaat uit het mengen van een aantal onderscheidende geuren, de geur van musk, baluchi en jasmijnbloem.De prijs van het Layal-parfum is 340 Saoedische riyals.
  • Meral Rouge-parfum: Het is een parfum voor mannen en vrouwen, en de prijs is ongeveer 73,5 Saoedische riyal voor een fles van 75 ml, en het bestaat uit een mengsel van jasmijnbloemen, rozen met perzik, naast musk, toffee of Kashmiri-wol. parfum wordt beschouwd als een oriëntaalse geur en is geschikt voor gebruik in de ochtend en avond.
  • Musk parfum: Het heeft een geur van witte musk en zowel vrouwen als mannen kunnen het gebruiken om elk van hen een speciaal soort sprankeling te geven. Musk wordt beschouwd als een oosterse geur en de prijs van een fles is 50 ml tot 128 Saoedische riyals.
  • Hadeel Parfum: De geur bestaat uit een mengsel van oosterse Arabische en Franse geuren, omdat de geur wordt geproduceerd door fruitige geuren zoals aardbei, appel en citroensap te mengen met de geur van bloemen zoals jasmijn en germaniumbloem.
  • Beloof parfum: Het heeft een mengsel van geuren van oudh, amber, saffraan, sandelhout en musk. Het is een soort oriëntaals parfum dat zowel door mannen als vrouwen kan worden gebruikt. De prijs van Waad-parfum is een fles van 50 ml tot 150 Saoedische riyals.
  • Reema parfum: Het aroma bestaat uit het aroma van bloemige aroma’s met witte saffraan en basilicum.De prijs van een fles parfum van 100 ml is 196 Saoedische riyals.
  • Altviool parfum: Het bestaat uit verfrissende en lichte geuren waarbij je in het begin de geur van jasmijnbloemen en citrustonen kunt voelen en aan het eind de geur van musk en kasjmierhout kunt onderscheiden, de prijs van het parfum is 252 SAR.

Al-Majed Parfums voor Oud voor mannen

Niet alleen vrouwen zijn op zoek naar de beste parfums, maar ook mannen accepteren parfums met consistente, hoogwaardige geuren die hen een aantrekkelijke geur en schittering geven in de samenleving en met de mensen om hen heen, dus we zullen je in de volgende regels laten zien Al Majed Perfumes voor Heren Oud.

  • Parfum in Pioneer-stijl: Het wordt gekenmerkt als een Frans oriëntaals parfum, omdat het een Franse melange is met een Arabische geest met een geweldig aroma.Een persoon kan de schittering en grootsheid voelen door de mix van oranjebloesem met kardemom, sandelhout en roze peper en overlapt met dit alles de geur van vanille, amber en musk. De prijs van de fles van 100 ml tot 220 riyals Saudi.
  • Roshan parfum:

Een mengsel dat een gevoel van romantiek geeft door de geur van de nectar van sinaasappelbloem met jasmijn en de frisheid toont van de geur van musk, kardemom en amber, waar dit alles samenvloeit om het verbazingwekkende Roshan-parfum te produceren, de parfumfles van 70 ml is geprijsd op 174 SAR.

  • Orient Fantasy Parfum: Een parfum van het Franse type geproduceerd uit de essentie van fruitaroma met kardemomnectar, geranium en de geur van sinaasappelbloemen.De grootte van het parfumflesje is 70 ml, de prijs is 128 Saoedische riyals.
  • Parfum Meet Longing: Geniet van de klassieke Franse samenstelling, en het bestaat uit essentiële oliën zoals citroen, die worden afgewisseld met de heerlijke tonen van geranium en jasmijn, en tot slot voel je de geur van musk met vetiverolie. parfum kost 220 SAR.
  • avond parfumAls je gewoon de geur van een avondparfum inademt, waan je je de zee voor je en om je heen, violette bloemen en munt met citrusvruchten, aangezien de geur bestaat uit deze ingrediënten vermengd met kriphout en cederhout met de magie van wit musk, het parfum is van het oosterse type, het parfumflesje is 75 ml en de prijs is 92 SR.
  • Prins parfum: Een mengsel van basilicum, musk en agarhout met een mengsel van kenmerkende houtsoorten met een penetrante geur, de parfumfles heeft een inhoud van 50 ml tegen een prijs van 87 Saoedische riyals
  • Resonerend parfum: Een uniek oriëntaals parfum dat bestaat uit het mengen van de geur van verse bloemen met wat hout, wat uiteindelijk een gevoel van frisheid geeft.Het flesje parfum van 100 ml kost 104 Saoedische riyal.
  • Formele Aqua Parfum: Het is het meest gebruikte en beroemde parfum omdat het een onvergetelijke gembersmaak bevat vermengd met een mengsel van hout, amber, de zoetheid van nootmuskaat en tonka.De fles van 50 ml kost 184 SAR.
  • officieel parfumHet heeft een heerlijke aantrekkelijke geur die de man een gevoel van elegantie en prestige geeft, het is gemaakt van bergamotbloem en naast de oosterse overlap door patchouli en oudh, de parfumfles, de 50 ml fles parfum kost 174 Saoedi-Arabië riyals.
  • Heerser parfum: De meest stabiele geur van de herenparfums van Al-Majed. Het is een geur die het oriëntaalse karakter vermengt met het Franse karakter, aangezien het wordt geproduceerd uit een mengsel van saffraan, levendige citrusvruchten, fruit met saffraan en witte houtsoorten. De fles van 45 ml parfum kost 162 Saoedische riyals.
افضل عطور الماجد للعود واسعارها 1

Al-Majed Parfums voor Oud voor dames

Vrouwen zijn geïnteresseerd in het kiezen van hun eigen parfum, omdat het hun persoonlijkheid weerspiegelt en hen vertrouwen en comfort geeft in hun dag en in de samenleving.Daarom presenteren we u in de volgende regels de beste Al-Majed-parfums voor oudh voor dames:

  • Aris-parfum: Het heeft zijn eigen magie als gevolg van de combinatie van jasmijn en bergamot, en de intrede van vanille maakt je gelukkig en geeft je een energiek en energiek gevoel in je dag.De grootte van de fles van 100 ml is 148 SAR.
  • Zwart geheim parfum: Het geeft vrouwen een prachtige schittering van amber en musk met de aanwezigheid van pioenroos en karamel, dit alles gecombineerd om de slimme geur te geven waar je niet zonder kunt.De grootte van de fles is 100 ml en de prijs is 138 Saoedische riyals.
  • Geurige damesparfum: Bestaat uit een mengsel van aromatische houtsoorten met bergamot en vervolgens gemengd met de geuren van originele musk en aroma’s, de inhoud van de fles is 75 ml, de prijs is 334 Saoedische riyals.
  • Zeldzame parfumbeschrijvingen: Een oriëntaalse geur die voortkomt uit een mengsel van bessen, rozen en jasmijngeuren vermengd met sandelhout en agarhout.De flesinhoud is 50 ml en de prijs is 506 Saoedische riyals.
  • Hout Zwart Parfum: Het heeft de voorkeur om het ‘s avonds te gebruiken, en het geeft je onderscheid en aandacht.Het is een mengsel van kenmerkende aromatische houtgeuren die je een prachtige uitstraling geven.De flesinhoud is 75 ml, de prijs is 358 Saoedische riyals.

De prijzen van Al-Majed parfums na de korting

In de wens van Al-Majed Perfumes om zijn klanten tevreden te stellen, biedt het aanbiedingen en kortingen tot 50 procent, hetzij via winkels in de regio Saoedi-Arabië of de elektronische winkel voor online winkelen. :

  • De prijs van Prestige Black-parfum na de verlaging is 159 Saoedische riyals, nadat het 318 . heeft gekost
  • Het Wood Green-parfum heeft een prijs van 159 ml zonder 390 Saoedische riyals.
  • Revan-parfum kost 97 Saoedische riyals.
  • Parfum (Green Prestige, Prestige Black, Prestige Red, White Prestige) kost 145 Saoedische riyals
  • Poeder Fuchsia parfum, de prijs na de verkoop is 121 SAR.
  • Engeland parfum bij 317 SAR
  • Wit poederparfum, de prijs is 121 SAR.
  • Roze poederparfum, geprijsd op 121 SAR
  • Royal Patchouli-parfum voor mannen en vrouwen, geprijsd op 144 Saoedische riyals.
  • De prijs van de witte geschenkdoos is 170 SAR.
  • Een zwarte parfumdoos kost 170 SAR.
  • De prijs van het Royal Patchouli-parfum is 144 riyal voor zowel mannen als vrouwen.
  • Het groene parfum kost 83 Saoedische riyals.
  • Het zeldzame koninklijke parfum kost 86 Saoedische riyals.
  • De kenmerkende gemengde koninklijke geur kost 184 Saoedische riyals.
  • Het Royal Plus-parfum kost 173 Saoedische riyals.
  • Het officiële Aqua-parfum kost 92 SAR.
  • Wood Black-parfum kost 179 Saoedische riyals.

Prince Al Majid parfum voor parfums

Een herengeur die de man en de jeugd vitaliteit en kracht geeft door de unieke en onderscheidende samenstelling van de geur die voortkomt uit de basilicum die je eerst verfrist, dan voel je de geur van pure musk en uiteindelijk herken je de houtachtige geur geuren.

Je kunt het parfum kopen op de website van het bedrijf of via de speciale applicatie van Al-Majed, en er worden 23 Saoedische riyals in rekening gebracht voor bestellingen van minder dan 199 Saoedische riyals, of gratis voor bestellingen van meer dan 199 Saoedische riyals.

Een fles Pence-parfum, met een inhoud van 50 ml, kost 174 Saoedische riyals.

Is Prince parfum het kopen waard?

Het best verkochte parfum in Al-Majed voor Oud

Het bedrijf Al-Majed onderscheidt zich door het produceren van de meeste parfums in Al-Majed voor Oud in het Koninkrijk Saoedi-Arabië, dus bieden wij u deze best verkochte, hoogste kwaliteit en meest stabiele parfums:

  • Black Secret parfumDe prijs is 138 Saoedische riyals voor een fles van 100 ml. Als je een geweldig cadeau wilt geven, raad ik je aan om Black Script-parfum te kopen omdat het een mengsel van pioen- en karamelgeuren bevat.
  • Ritaj parfumDe prijs is 138 SAR voor een fles van 50 ml, gemaakt met Franse bloemen om je een geurige adem te geven met citrusbomen, die je een warme uitstraling geven.
  • Ranan VIP rood parfum: De prijs van het parfum is 230 SAR per fles van 100 ml, een verfrissende geur die voortkomt uit het mengsel van mandarijn met jasmijnbloem en de geur van musk, en ten slotte, met dat alles, komen klassieke Franse geuren in een prachtige mix die produceert een heerlijke aantrekkelijke geur.
  • Scone Parfum 2 De prijs is 162 SAR voor een fles parfum van 50 ml. Het geeft vertrouwen en frisheid en maakt je dag comfortabeler en onderscheidender met de vleugjes oriëntaalse originaliteit die zichtbaar zijn in de complete Sukoon 2-set, die lichaams- en haarmist, essentiële olie en ruimte bevat. luchtverfrisser. De geur bestaat uit een mengsel van musk en jasmijnblad met de frisheid van citrusvruchten, gourmet en de geur van vanille, die je de hele dag een delicate geur geven.
  • Altviool parfumHet parfumflesje heeft een inhoud van 100 ml en de prijs is SAR 252. Het parfum bestaat uit een boeket rozen en jasmijn met een citrusgeur en op het einde voelen we de geur van musk en kasjmierhout.
  • Islamitische zinnen parfumDe parfumfles heeft een inhoud van 75 ml, de prijs is 208 Saoedische riyals. Het is een herenparfum dat de man frisheid geeft en wordt geproduceerd uit een mengsel van patchouli-geuren, de frisheid van citrus en cederhout. Het is ook verkrijgbaar van islamitische zinnen parfum, geparfumeerde doekjes en etherische olie, die je op elke manier frisheid geeft.
  • Layal parfumHet parfumflesje heeft een inhoud van 50 ml, de prijs is 184 Saoedische riyals Het heeft een heerlijke Franse mix waarin je eerst een mengeling van geurige bloemengeuren met jasmijn en fruit voelt, en ten slotte voel je de geur van betoverende musk.

Al-Majed voor Oud-takken

Zoals we eerder vermeldden, heeft Al-Majed Perfumes veel filialen, tot wel 165 filialen, dus veel mensen zijn op zoek naar het dichtstbijzijnde filiaal, zodat ze producten kunnen kopen.Daarom laten we u de meest bekende Al- Majed vertakt zich in de volgende lijnen:

  • The Royal Mall: Riyad, Adres: Al-Andalus Mall – Riyad – Khilta.
  • Algemeen bestuur van Al-Majed Oud Company: Riyadh – King Abdulaziz Road.
  • Wadi Laban: Al Shifa Street – Dhahrat Laban – afrit 33 – Water Company – ten zuiden van Riyad – Riyad.
  • Oreija: Bilal bin Rabah Road – Al-Araija Al-Gharbi – Bilal bin Rabah St. – Saad Al-Din Sweets – Oost-Riyadh 2- Riyad City.
  • Al Badiah-winkelcentrum: Al Badiah-district – Uraija – Al Badiah-winkelcentrum – Oost-Riyad 2- Riyad-stad.
  • Al Qasr Mall: Al Suwaidi – Sultana – ten zuiden van Riyad in Riyad.
  • Hijab-markt: Al-Naseem Al-Gharbi District – Oost-Riyad 1- Riyad-stad.

We hebben de meest bekende filialen beoordeeld en u kunt meer filialen vinden via de Al-Majed Oud-website via de volgende link:

Om te communiceren en te informeren via de klantenservice van Al-Majed Oud Company, en om klachten in te dienen via e-mail

Heel belangrijk: prijzen zijn niet stabiel en variëren van handelaar tot handelaar.De aangekondigde prijzen zijn een geschatte waarde die de gemiddelde marktprijzen weerspiegelt volgens de laatste update van de prijzen die op de markt worden verhandeld.

                     
السابق
شروط القبول بكليات جامعة الملك فيصل بالأحساء 1444
التالي
علوم غذائية البليدة معدل القبول مستقبل تخصص علوم الغذاء والتغذية 2022

اترك تعليقاً