منوعات

المزايا والشروط وشرح التقديم ونظام الدراسة

Het Institute of Security Aides is een nieuwe stap naar een geheel andere toekomst voor de geliefde jeugd van Egypte, aangezien veel mensen niet precies weten in welke school of welk instituut ze hun kinderen het beste kunnen brengen na het voltooien van de voorbereidende schoolfase, maar we zullen wees alleen in het opsommen van alle details van dit Het prestigieuze instituut via dit onderwerp via onze website.

المحتويات

Over het Institute of Security Associates

Dit instituut is een van de instituten waar studenten zich na de voorbereidende fase kunnen aanmelden om hun studie en werk bij de politie af te ronden, aangezien het zowel jonge mannen als meisjes leert hoe ze het militaire leven moeten leiden en zich erop voorbereiden, en de land met eer, integriteit en eerlijkheid, want dit instituut is echt een nieuwe en gouden kans voor jonge mensen van beide geslachten, man en vrouw.


Om een ​​nieuw leven te beginnen en een schitterende, buitengewone toekomst die elk vertrouwd kader schendt, vooral voor meisjes, die met bewondering en verbazing naar een van hen kijken op het moment dat ze wordt gezien als een officier of een politieagent of het dragen van de Egyptische Meri-uniform in het algemeen, en dit instituut heeft tot doel klassen van jonge mannen en meisjes af te studeren als alternatief voor de gewone politiesecretaris, die al vele jaren bekend is bij de Egyptische politie.

Studiesysteem bij het Security Associates Institute

Het systeem van studie aan het Institute of Security Aides na het voorbereidend certificaat voor zowel mannen als vrouwen vereist dat de studieperiode, die wordt geschat op anderhalf jaar, in drie fasen wordt verdeeld, waarin alle studenten de theoretische kant en de praktische kant zodat ze veel vaardigheden kunnen verwerven, en nadat de student afstudeert aan het instituut. Na het voltooien van de studieperiode voor een overheidsbaan verbonden aan het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken.

We hebben erop gewezen dat het anderhalf jaar, de volledige studieperiode aan het Instituut, is verdeeld in drie verschillende fasen, namelijk:

1- Eerste schoolfase

Deze fase omvat een basisopleiding voor een periode van zes aaneengesloten maanden, en het is een basis- of overgangsfase voor de student, waarin hij overgaat van zijn luxe burgerleven naar een gedisciplineerd politieleven, en waarin ook wordt gewerkt aan het verhogen de fysieke competentie van de student en hem aanpassen aan de militaire discipline en het gebruik van wapens.

2- De tweede studiefase

Deze fase bestaat uit een continue opleiding van zes maanden, waarin de student naast de verschillende strafrechtelijke procedures verschillende vakken bestudeert, met name de juridische vakken, evenals een kennismaking met alle afdelingen van het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken.

3- De derde en laatste schoolfase

Deze laatste fase zal over anderhalf jaar zijn en het is een gespecialiseerde opleiding die zes opeenvolgende maanden duurt, waarbij elke student slechts in één specialiteit wordt opgeleid om erin te werken als beveiligingsassistent na zijn afstuderen aan het instituut , en tot deze specialisaties behoren centrale veiligheid, douane of civiele bescherming, of een van de andere sectoren van het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken.

Specialisaties van het Security Associates Institute

Wanneer een jonge man of meisje lid wordt van het Security Associates Institute, kunnen ze zich specialiseren in een van de specialisaties van het instituut en elk naar zijn wens.Deze specialisaties zijn:

  • Sector strafrecht.
  • Afdeling paspoorten en ambassades.
  • Verkeersautoriteiten.
  • Lucht luchthavens.
  • Sectoren voor civiele bescherming.

De rang van beveiligingsassistent na de middelbare school

De student van het Security Associates Institute werkt aan de graad van individu voor veiligheid en zijn beroepsleven verloopt volgens de volgende volgorde:

  • Derde Beveiligingsassistent.
  • Tweede Beveiligingsassistent.
  • Senior beveiligingsmedewerker.
  • Een uitstekende derde beveiligingshulp.
  • Tweede uitstekende beveiligingsmedewerker.
  • Uitstekende senior beveiligingsmedewerker.

Salaris voor Beveiligingsassistent

De beveiligingsassistent ontvangt elke maand financiële beloningen gedurende de studieperiode aan het Security Associates Institute in Egypte.Wat zijn maandsalaris na zijn afstuderen wordt bepaald op basis van zijn vaardigheden, het vermogen om zichzelf te ontwikkelen en de mate van zijn onderscheiding in zijn vakgebied dienst, naast de rang die hij heeft bereikt.

Voorwaarden voor aanmelding bij het Institute of Associates

Het bestuur van het Security Associates Institute heeft een set van voorwaarden vastgesteld waaraan moet worden voldaan, op basis waarvan de aanvraag van de aanvrager om zich aan te sluiten bij en te studeren in het instituut wordt geaccepteerd. Deze voorwaarden zijn als volgt samengevat:

  • De mannelijke of vrouwelijke student die een aanvraag indient om lid te worden van het instituut moet de Egyptische nationaliteit hebben, en beide ouders zijn inherent en fundamenteel Egyptische staatsburgers, en niet door verworven of naturalisatie.
  • De leeftijd van de aanvrager mag niet lager zijn dan negentien jaar en hij mag niet ouder zijn dan vijfentwintig jaar, te rekenen vanaf de datum waarop de aanvragen voor toelating tot de instelling voor studie worden geopend.
  • De aanvrager moet in het bezit zijn van een voorbereidend schoolcertificaat of ten minste het equivalent daarvan.
  • De aanvrager moet van goed gedrag zijn.
  • De verzoeker of verzoeker mag niet gerechtelijk en wettelijk zijn veroordeeld tot een strafrechtelijke straf, of zelfs tot een vrijheidsstraf wegens het plegen van een misdrijf tegen oneerlijkheid of eer, of totdat hij zijn geloofwaardigheid en vertrouwen verliest.
  • De aanvrager mag niet eerder zijn ontslagen uit een overheidsdienst of uit de publieke sector, of zelfs uit het bedrijfsleven op grond van een definitief tuchtrechtelijk besluit of vonnis, indien een periode van ten minste vier jaar niet is verstreken sinds zijn uitgifte.
  • De aanvrager moet aan alle voorwaarden voor gezondheidsgeschiktheid voldoen, en dit wordt bepaald en bevestigd door de gespecialiseerde medische raad van de Egyptische politie-autoriteit.
  • De aanvrager moet slagen voor de test voor uiterlijke kenmerken en fysieke fitheid, die wordt bepaald door een rechtstreekse beslissing van generaal-majoor Mahmoud Tawfiq, de Egyptische minister van Binnenlandse Zaken.
  • De lengte van de mannelijke aanvrager mag niet minder zijn dan 170 centimeter, terwijl de lengte van de vrouwelijke aanvrager niet minder dan 160 centimeter mag zijn.
  • De aanvrager mag geen dienstplichtige zijn bij de Egyptische strijdkrachten, of verbonden zijn aan een van de politiediensten of zelfs in een van de andere delen van de Republiek.
  • De aanvrager mag niet getrouwd zijn of zelfs al eerder getrouwd zijn geweest.

Voordelen van deelname aan het Security Associates Institute

Wanneer een jonge man of meisje besluit om zich bij het Security Aides Institute aan te sluiten om daar hun studie af te ronden, krijgen ze veel voordelen of privileges die hun worden aangeboden door het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken, en deze voordelen worden ons duidelijker in de volgende punten:

  • De staat draagt ​​alle kosten voor onderwijs, opleiding en levensonderhoud, naast de trainingskleding die studenten nodig hebben voor de duur van de studie aan het instituut.
  • Alle studenten die bij het Instituut zijn ingeschreven, ontvangen elke maand en tijdens hun studie aan het Institute of Security Associates een financiële toelage.
  • Het volledige genot van alle privileges die zijn toegekend aan leden van de Egyptische politieautoriteit.
  • Later helpen om de afgestudeerde student aan het instituut aan een passende baan te krijgen op een belangrijke plek, zoals luchthavens, ambassades en havens.
  • Mannelijke en vrouwelijke studenten die zijn ingeschreven bij het Security Associates Institute profiteren van een gratis volledig geïntegreerd behandelingssysteem, in uitvoering van de behandelingsregels die zijn gespecificeerd door de Egyptische politieautoriteit.
  • De beste studenten van het instituut worden beloond met prijzen en financiële en morele beloningen.
  • Alle studenten van het Institute of Security Aides en hun gezinnen hebben recht op alle sociale diensten, naast alle andere voordelen die betrekking hebben op leden van de politie.

Benodigde documenten voor toelating tot het Institute of Security Associates

Om de mannelijke of vrouwelijke student te laten toetreden tot het Institute of Security Aides in Egypte, moeten enkele officiële papieren of documenten worden ingediend om zijn aanvraag bij het Institute te accepteren.Deze officiële documenten zijn:

  • Twaalf nieuwe persoonlijke foto’s.
  • Geboorteakte op computer.
  • Een verklaring van succes in het voorbereidende certificaat, maar zonder cijfers, en waarin staat “Vereist voor het Institute of Security Associates.”
  • Dien een document in met de status van de mannelijke sollicitant voor werving.
  • Individuele inschrijving voor de student om aan te tonen dat hij niet getrouwd is.
  • Familiegeschiedenis van de vader van de aanvrager.
  • Familierecord van de grootouders aan vader- en moederzijde van de aanvrager.
  • Een opgave van het salaris van zowel de vader als de moeder.

Meld u aan bij het Egyptian Security Associates Institute

Het Egyptische ministerie van Binnenlandse Zaken heeft het voor studenten mogelijk gemaakt om elektronisch een aanvraag in te dienen voor het Security Aide Institute via haar website via deze link https://moi.gov.eg.

Merk op dat inschrijvingsbrochures worden ingetrokken bij alle hoofdkantoren van de politieopleidingsinstituten die de opleidingssector volgen, namelijk: –

Het Male Security Aides Institute in Tora, voor de volgende gouvernementen:

  • Gouvernement van Caïro.
  • Gizeh.
  • Provincie Al-Galubeiah.
  • Gouvernement Noord-Sinaï.
  • Gouvernement Zuid-Sinaï.
  • Gouvernement Port Said.
  • Suez-gouvernement.
  • Gouvernement Ismailia.

Het Institute of Security Aides in Al-Buhaira Governorate, de ingang van Wadi Al-Natrun, “mannen” voor de volgende gouvernementen:

  • Gouvernement Alexandrië.
  • Gouvernement Beni Suef.
  • Gouvernement Dakahlia.
  • Gouvernement Fayoum.
  • Damietta-gouvernement.
  • Gouvernement Gharbiya.
  • Kafr Al Sheikh-gouvernement.
  • Gouvernement Matrouh.
  • Gouvernement Menoufia.
  • Sharkia-gouvernement.
  • Gouvernement Beheira.

Het Instituut voor de Rehabilitatie van Individuen in de gouvernementen van Sohag in het Al-Kawthar-district, “mannen” voor de gouvernementen

  • Gouvernement Minya.
  • Gouvernement Assiut.
  • Gouvernement Sohag.
  • Qena.
  • de kortste.
  • De rode Zee.
  • Aswan.
  • de nieuwe vallei.

Vrouwelijke studenten uit alle gouvernementen van de Arabische Republiek Egypte zullen vanaf de eenentwintigste mei 2022 worden ingediend bij het Security Aides Institute in Tora Center, en de aanvraag zal doorgaan tot het einde van de periode op de drieëntwintigste van de huidige maand juni Tot 23 juni 2022.

Examendatum Security Associates Institute

Natuurlijk kan een mannelijke of vrouwelijke student die zich aanmeldt om lid te worden van het Institute of Security Aides in een van de gouvernementen van de Arabische Republiek Egypte, zich niet inschrijven als student bij het Institute totdat hij in staat is om alle toelatingstests te halen die door het Instituut zijn vastgesteld, en het is vermeldenswaard dat deze tests al zijn begonnen sinds de achtentwintigste dag van afgelopen mei.

Merk op dat deze examens worden afgenomen in alle opleidingsinstituten die de opleidingssector volgen, en deze instituten zijn: –

  • Instituut voor Security Associates in Tora
  • Het Institute of Security Aides in het Al-Buhaira-gouvernement, gelegen in Wadi Al-Natroun
  • Instituut voor de rehabilitatie van individuen in het gouvernement Sohag
  • Wat de vrouwelijke studenten betreft, zullen de toelatingstests plaatsvinden bij het Institute of Security Aides in Tora Center.

Online solliciteren bij het Security Associates Institute

Degenen die zich willen inschrijven bij het Security Associates Institute om daar te studeren, kunnen hun aanvraag online indienen, en dit wordt eenvoudig voor hen gedaan door de volgende stappen te volgen:

  1. Voer deze link in https://moi.gov.eg
  2. Klik op het pictogram Security Associates Institute Services.
  3. Kies om een ​​nieuw account te registreren.
  4. Leg alle vereiste gegevens vast, waarbij u eerst moet controleren of deze correct zijn.
  5. Kies Nu registreren

Uitleg van de tweede stap van het aanvragen bij het Security Associates Institute

Daarna wordt de aanvrager vriendelijk verzocht naar het Security Associates Institute van het gouvernement te gaan om de toelatingsbrochure in te trekken.

Als de mannelijke of vrouwelijke student, na het behalen van het voorbereidend certificaat, zich wil aansluiten bij het Egyptian Security Associates Institute, moet hij goed trainen en zich moreel en fysiek voorbereiden tijdens de pauze van het voorbereidend certificaat tot hij de leeftijd van negentien bereikt, want dit is de leeftijd van toelating tot het instituut, en dit natuurlijk als ze niet naar de middelbare school gaan.

Was dit artikel behulpzaam?

bruikbaarniet bruikbaar

                     
السابق
usdttus com ما هو موقع؟
التالي
مشهد الضمان الاجتماعي , رابط طلب مشهد ضماني 1443

اترك تعليقاً