منوعات

دعاء لابنتي في عيد ميلادها بكل الاسماء , كلمة لبنتي بمناسبة عيد ميلادها

Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen. De momenten van wachten op de pasgeborene zijn mooie en speciale momenten die door het geheugen worden vastgelegd om elk jaar van haar verjaardag te worden herinnerd. Het beste dat ouders hun kinderen kunnen geven op deze dag is dit gebed voor hen en dank de Almachtige God voor deze zegen.

Weet ook:


Pagina-inhoud

المحتويات

Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen

Een smeekbede voor mijn dochter op haar verjaardag met alle beroemde namen gevuld met zinnen over gezondheid, welzijn, een lang leven en uitmuntendheid, en hier moet worden opgemerkt dat hoewel de naam van uw dochter niet werd gevonden in de lijst met smeekbeden voor mijn dochter bij naam op haar verjaardag, kun je een van de mooie en expressieve smeekbeden kiezen en de daarin opgenomen naam wijzigen.

  • Een gebedje voor mijn dochter Sophie op haar verjaardag

O Allah, O Karim, O Heer, O Groot, maak me gelukkig in mijn dochter, de geliefde van mijn hart, Sophie, en maak haar dagen alle geluk en liefde, elk jaar en je bent voor mij het vriendelijkste hart.

  • Een gebed voor mijn dochter Jannat op haar verjaardag

Als ik op zoek ben naar een smeekbede voor mijn dochter Jannat op haar verjaardag, ik kan alleen mijn smeekbede voor haar vinden op haar verjaardag, en dat God haar hart vervult met blijvend geluk, elk jaar ben jij Jannat, mijn kleine meid.

  • Een gebedje voor mijn dochter Nadine op haar verjaardag

Voor mijn dochter Nadine op haar verjaardag, hoe meer ze groeit, hoe liever en zoeter, mijn dochter en mijn kleine meisje, jij bent mijn liefde en mijn leven.

  • Een gebed voor mijn dochter Fadwa op haar verjaardag

Oh God, bewaar voor mij de appel van mijn ogen als een fadwa, Oh God, neem van mijn leven en geef het, Oh God, ik heb geen macht om haar geluk te maken, het is in Uw hand alleen, Oh God, ik vertrouw jij met haar gezondheid en vreugde, ze is in jouw handen.

  • Een gebed voor mijn dochter Habiba op haar verjaardag

Echt, mijn liefste, Habiba, je bent de meest verbazingwekkende in mijn leven, moge God je beschermen en je tot een onderscheidende en unieke persoonlijkheid maken onder je vrienden, en moge God je elk jaar succes schenken, en je zult altijd een van de superieur.

  • Een gebed voor mijn mooie dochter op haar verjaardag

Het mooiste wat er voor mij bestaat, mijn geliefde dochter, mijn lieve en mooie vrouw, die haar jaar (de leeftijd van het kind) heeft voltooid, Gelukkig Nieuwjaar, geliefde van het hart, het licht van de ogen en geluk van vreugde.

  • Een gebed voor mijn dochter Shadia op haar verjaardag

God zij geprezen, want mijn Heer heeft mij het lot van de wereld gegeven, en Hij heeft mij voorzien van mijn mooie dochter, Shadia, die elk jaar zoeter en mooier wordt. Oh God, zegene u met uw gezondheid, schoonheid en een lang leven , mijn kleine meisje.

  • Een gebedje voor mijn dochter Heidi op haar verjaardag

Gelukkige verjaardag aan mijn mooie dochter Heidi, aan jou stuur ik de mooiste en vriendelijke woorden, tot jou bid ik tot God om je te beschermen en je te beschermen tegen alle kwaad of kwaad, je offer is mijn ziel, zelfs suiker.

  • Een gebedje voor mijn dochter Wijdan op haar verjaardag

Mijn liefde en mijn kleine meid Wejdan, je bent niet alleen de dochter, maar je bent de geliefde, vriend, zus en familielid, ik wens je de beste wensen, op je gelukkige verjaardag.

  • Een gebed voor mijn dochter Yusr op haar verjaardag

Oh God, op de verjaardag van mijn dochter ben ik blij, schrijf haar goedheid waar ze ook is. Oh God, vul haar hart met liefde en geluk, en maak haar dagen hoop en gelukkige dromen, en help haar die te bereiken.

  • Een gebedje voor mijn dochter Yara op haar verjaardag

De verjaardag van mijn dochtertje Yara is de mooiste date in mijn leven, ik kan het niet vergeten, wat de zorgen ook zijn, het zijn de belangrijkste interesses en de belangrijkste gelegenheden die ik voor mezelf bijwoon.

  • Een gebedje voor mijn dochter Yasmine op haar verjaardag

Een gebed voor mijn dochter Yasmine op haar verjaardag, dat God al haar dagen gelukkig maakt.

  • Een gebed voor mijn dochter Fatima op haar verjaardag

De verjaardag van de geboorte van mijn mooie dochter Fatima wordt elk jaar hernieuwd in mijn herinnering op dezelfde datum elk jaar, en daarom zal het de mooiste dag van mijn leven zijn. Ik ben je moeder, de geliefde van je hart.

  • Een gebedje voor mijn dochter Laila op haar verjaardag

Elk jaar en jij bent de mooiste Laila, en je nieuwe jaar zal gelukkiger zijn, voor alle wensen en met jou kijken we naar de mooiste momenten, elk jaar ben je de liefste meisjes.

  • Een gebedje voor mijn dochter Lara op haar verjaardag

Op deze dag werd de mooiste ziel voor mij geboren, die het leven van haar familie versierde met geluk en vreugde, mijn kleine Lara, jij bent de hernieuwde hoop in het leven en op je verjaardag accepteer ik je met heel mijn hart.

  • Een gebedje voor mijn dochter Lian op haar verjaardag

Elk jaar en jij bent het geheim van vreugde en geluk, vandaag feliciteer ik je met je verjaardag en morgen feliciteer ik je met je huwelijk, om de mooiste bruid ter wereld te zijn, mijn dochter, mijn lieve Lian.

  • Een gebed voor mijn dochter Mayar op haar verjaardag

Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag Oh God, bescherm mijn dochter Mayar, en verlicht haar elk moeilijk pad, verlicht haar hart en geest met geloof, Oh God, ik vertrouw mijn dochter een nieuw jaar in haar leven toe, maak er een jaar van van vreugde en prestaties.

  • Een gebed voor mijn dochter Miral op haar verjaardag

Er is een klein wezen in ons leven, Meral is de oorzaak van vreugde en geluk. Ik heb niets kostbaarder dan mijn kleine meisje en mijn eerstgeboren dochter, en ik zeg tegen haar: Gelukkig nieuwjaar.

  • Een gebed voor mijn dochter Maria op haar verjaardag

Oh God, op Mila Maria’s verjaardag en haar nieuwe jaar kan ik alleen goede gebeden voor haar vinden met mooie en gelukkige hartelijke wensen voor haar. Moge God vreugde en geluk in je hart brengen.

  • Een gebed voor mijn dochter Malak op haar verjaardag

Mijn dochter is het plezier van mijn lever en het licht van mijn ogen is een koning. Geen woorden kunnen worden gezegd op je verjaardag.

  • Een gebed voor mijn dochter Fayrouz op haar verjaardag

Oh God, ik nodig je uit om te bidden voor mijn dochter Fayrouz op haar verjaardag, dat wil zeggen dat je haar beschermt met je bewaarde bescherming, en haar beschermt tegen het kwaad van wat er is voordat het is. Je verjaardag is een feest van vreugde en plezier.

  • Een gebed voor mijn dochter Farida op haar verjaardag

Farida’s verjaardag is een uitzonderlijke dag in mijn leven, je dagen worden in mijn gedachten vastgelegd en elke dag is een nieuwe vakantie voor jou, en die je voor mijn ogen groeit.

  • Een gebed voor mijn dochter Khadija op haar verjaardag

Mijn liefste, je bidt voor mijn dochter Khadija op haar verjaardag, dat is dat God je zegene met jaren van geluk en vreugde, mijn kind en zoetheid, elk jaar en je bent het kostbaarste dat ik heb in het bestaan.

  • Een gebedje voor mijn dochter Aisha op haar verjaardag

De mooiste dag van mijn leven is je verjaardag, Aisha, omdat het bijna mijn wens vervult, en om je voor me te zien als een mooie bruid in je mooie witte jurk.

  • Een gebedje voor mijn dochter Sana op haar verjaardag

Oh God, je weet dat de wereld van mij is en wat erin zit, en op haar verjaardag vertrouw ik je toe aan mijn dochtertje, Sana, om haar te behouden en te beschermen.

  • Een gebed voor mijn dochter Mary op haar verjaardag

Een gebed voor mijn dochter Mary op haar verjaardag, moge God schrijven voor het geluk en succes van mijn dochter in haar komende dagen, haar wensen voor vreugde en plezier vernieuwen en haar altijd laten uitkomen, moge God haar eren met een leven vol vreugde.

  • Een gebed voor mijn dochter Sarah op haar verjaardag

Mijn glimlach en het geheim van mijn vreugde is Sarah, moge God vreugde in je leven sturen zoals je het aan mij, je vader en je zussen geeft, elk jaar en je bent de mooiste meisjes.

Weet ook: .

Woorden voor mijn dochter op haar verjaardag

De beste woorden voor mijn dochter op haar verjaardag zijn wat er wordt gezegd in de vorm van een gebed voor haar, en dit zijn enkele van de verschillende smeekbeden gevuld met de mooie gevoelens die ouders hebben voor hun dochters.

Ik schrijf je, mijn lieve dochter, de beste kerstwensen, en vandaag en elk jaar wens ik je veel en eindeloos geluk, mijn liefste, en dat we je verjaardagen elk jaar gelukkig vieren.

Ik schrijf je een gelukkige verjaardagskaart vol fonkelende sterren mijn lieve dochter, gelukkig nieuwjaar.

Gelukkige verjaardag mijn kleine meid, ik heb je zien opgroeien tot de geweldige baby die je vandaag bent, ik hoop dat je elk jaar goed zult gedijen, en moge God je volgend jaar zegenen met al het geluk dat je wenst.

Beste Rimapanti, Met elke verjaardag die voorbijgaat, verbaas je me meer, ik ben slim geworden en geïnteresseerd in veel dingen in het leven, ik ben opgewonden om te zien wat de toekomst voor je in petto heeft, ik hoop dat je verjaardag geweldig is.

Je elke dag zien opgroeien is een prachtig gezicht dat nooit kan worden herhaald. Ik weet zeker dat je een geweldig persoon zult worden. Gelukkige verjaardag mijn kind.

Gelukkige verjaardag voor mijn geliefde kind dat altijd een glimlach op mijn gezicht tovert, je brengt zoveel vreugde in mijn dagen, en bij elke verjaardag herinner ik me hoe blij ik ben om je te hebben, ik hou zoveel van je.
Vandaag is de meest perfecte dag om je te vertellen dat je de schattigste baby ooit bent, gefeliciteerd met je verjaardag, en ik wens je het allerbeste op deze dag en voor de rest van je leven.

Een woordje voor mijn dochter op haar verjaardag

In de tijd dat je dochter in je baarmoeder zat, droomde je van dat speciale moment waarop je dochter uit het leven zou komen, en met je werk op zoek naar een speciale naam voor je dochter, nu een passend woord kiezend voor deze speciale herinnering is onvermijdelijk. .

Elke dag met jou is een prachtig feest vol mooie situaties, ik hou van je, mijn lieve kind. Bedankt voor alle goede momenten die je me in ons leven hebt laten leven, gelukkige verjaardag voor mijn kleine schat, en ik wens je al het geluk en succes in je leven. Ik herinner me dat ik op je laatste verjaardag zei dat het de beste verjaardag van je leven was, maar vandaag is je verjaardag veel mooier, ik beloof dat elke verjaardag van je mooier zal zijn dan de vorige. Op deze dag werd mijn mooie schat geboren, en vanaf die dag voel ik me de gelukkigste persoon ter wereld, dus ik zal er alles aan doen om jou gelukkig te maken. Gelukkige verjaardag mijn kind. Vandaag is de verjaardag van mijn jongste en mooiste kinderen, gelukkig nieuwjaar, mijn liefste meisjes.

Weet ook:

De verjaardagspost van mijn dochter

Hier is een verzameling verjaardagsberichten van mijn dochter die je op verschillende sociale media kunt delen om de verjaardag van je dochter te vieren tijdens haar speciale dag.

Oh God, ik vertrouw je mijn dochter toe, zij is de beveiliging van mijn spullen Oh God, bescherm haar voor mij, want U bent de beste bewaarder.

O Heer, ik vertrouw mijn dochter aan U toe, dus bescherm haar tegen de zielen van de djinn en de ogen van mensen, moge God haar welzijn en gezondheid schenken.

O Allah, ik zoek toevlucht bij mijn dochter met uw perfecte woorden tegen elke duivel en ongedierte, en tegen elk kwaad oog, O Karim, bescherm haar van voor haar en achter haar, en van boven en onder haar, en van haar recht en vertrok, en ik zoek mijn toevlucht bij haar met Uw grootheid om van onder haar vermoord te worden.

Mijn Heer is de gelukkigste van mijn dochter, schenk haar succes, zegen haar en voltooi haar goede gezondheid en welzijn.

O God, verlos ons van de zorgen van de wereld en schenk ons ​​succes in al haar zaken. Oh God, schrijf voor haar lange leven, goed werk, overvloed aan voedsel, geluk in deze wereld en het hiernamaals.

Gelukkige verjaardag mijn lieve dochter

Mijn lieve en dierbare dochter, op haar verjaardag, betekent niets anders dan voor haar te bidden, en hier zijn foto’s van mijn dochter en de beste verjaardag gefeliciteerd:

Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen, een woord voor mijn dochter op haar verjaardag Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen, een woord voor mijn dochter op haar verjaardag Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen, een woord voor mijn dochter op haar verjaardag Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen, een woord voor mijn dochter op haar verjaardag Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen, een woord voor mijn dochter op haar verjaardag Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen, een woord voor mijn dochter op haar verjaardag Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen, een woord voor mijn dochter op haar verjaardag Een gebed voor mijn dochter op haar verjaardag met alle namen, een woord voor mijn dochter op haar verjaardag

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd

Dit was een smeekbede voor mijn dochter op haar verjaardag voor alle namen met foto’s en boeken naast een woord voor mijn dochter ter gelegenheid van haar verjaardag en mooie berichten voor de verjaardag van je dochter, waarvan we hopen dat je ze leuk zult vinden.

                     
السابق
موضوع التربية المدنية مع التصحيح النموذجي شهادة التعليم المتوسط BEM 2022
التالي
مدرسة HST للتكنولوجيا التطبيقية

اترك تعليقاً