منوعات

عبارات دخول العشر من ذي الحجه 2022 / 1443

Zinnen voor het betreden van de tien dagen van Dhul-Hijjah Het is dichtbij en voor de deur, er zijn eigenlijk nog maar een paar dagen over, en de maand Dhul-Hijjah is aangebroken met zijn pure geuren waar de ziel van jaar tot jaar naar verlangt. En de Tien Nachten”, die zijn weerspiegeling is van zijn grote grootheid dat woorden niet aan het gewenste recht voldoen, en de onderstaande site biedt felicitaties voor u op de tien dagen van Dhul-Hijjah.

المحتويات

Wanneer beginnen de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah?

Volgens astronomische berekeningen zal de maand Dhul-Qi’dah 1443 dertig dagen zijn, dat wil zeggen, het eindigt op vrijdag negenentwintig juni 2022, en de eerste dag van Dhul-Hijjah begint, en de eerste tien dagen van het zal zijn op zaterdag eenendertig juni 2022 AD. Deze gezegende dagen zouden duren tot 8 juli, dezelfde dag die samenvalt met het staan ​​van Arafat, waarop pelgrims op de berg Arafat staan ​​om een ​​van de belangrijkste pijlers van de hadj uit te voeren. Moge de hele islamitische natie gezegend worden met goedheid, Jemen en zegeningen.


Overzicht van de halve maan van de maand Dhul-Hijjah 1443

De halve maan van de maand Dhul-Hijjah zal worden onderzocht en onderzocht op dinsdagavond, achtentwintig juni en de negenentwintigste van de maand Dhu al-Qi’dah, als de betrokken autoriteiten om de Crescent zal onderzoeken of het al dan niet is waargenomen na zonsondergang op dinsdag, en in het geval dat de waarneming van de halve maan wordt bevestigd, zal dit op woensdag zijn, wat overeenkomt met de dertigste van de maand. Juni is de eerste van de tien dagen van Dhul -Hijjah, hoewel in het geval dat zijn visie niet wordt bevestigd zoals verwacht, dan zal donderdag, die overeenkomt met de 31e van dezelfde maand, de eerste dag zijn van de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah.Het is vermeldenswaard dat de waarneming van de halve maan van Dhul-Hijjah gewoonlijk wordt onderzocht in alle Arabische en islamitische landen in het algemeen, aangezien al deze landen zich verenigen op de datum van Eid al-Adha; Omdat het het uitvoeren van de hadj omvat, waar moslims van over de hele wereld bij betrokken zijn.

Zie ook: Wanneer beginnen de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah vasten?

Zinnen voor het betreden van de tien dagen van Dhul-Hijjah

De gelegenheid om de eerste tien dagen van de maand Dhul-Hijjah in te gaan, is een van de grootste gelegenheden waarvan een groot aantal individuen gebruik maakt om elkaar te begroeten en te zegenen als een soort versterking van de verwantschapsbanden.

  • De tien dagen zijn gekomen, dus bereid je voor en versterk je vastberadenheid, en herleef de Soennah van de Grootste, publiekelijk om de beloning van de Almachtige God te winnen en om tot degenen te behoren die in zulke gezegende dagen worden geaccepteerd.
  • De tijd voor de reis van verlangen nadert, dus felicitaties aan degenen die dit jaar de Hadj zullen schrijven, en we bidden tot de Almachtige God om ons eerder vroeger dan later een bezoek aan het Heilige Huis te schenken.
  • De beste dagen van het jaar, die de Almachtige God bij hen zwoer in zijn dierbare boek in Surat Al-Fajr, door te zeggen: “En de dageraad en de tien nachten”, deden de Soennah van de takbier herleven en verhoogden het gezang en de verheerlijking van alles. de tijd.
  • En tien nachten, en omdat ze geteld zijn en snel voorbij gaan, laten we dus profiteren van deze tien dagen in de buurt van God de Almachtige met goede daden en gehoorzaamheid.
  • Oh God, we hebben de beste dagen van de wereld bereikt vanaf de vroege poëzie van de maand Dhu al-Hijjah, en maken ons onder hen van de vuren, en vergeef ons, vergeef ons en accepteer ons met grote beloning en beloning.
  • De tien dagen van Dhul-Hijjah zijn aangebroken, dus moge God ons acceptabel maken in deze tien dagen, ons beschermen op de dag van de opstanding, ons belonen met vriendelijkheid en ons vergeven op de dag van publicatie.
  • Elk jaar en de islamitische natie als geheel is duizend goeds ter gelegenheid van de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah, en we vragen God om ons en jou tot degenen te maken die ernaar streven om goede daden te doen die Hem liefhebben en tevreden stellen.
  • Welkom bij de beste dagen van de wereld, die niet worden geëvenaard door andere dagen van het jaar in hun overvloed aan zegeningen en grote beloning en beloning. Welkom bij de tien dagen van Dhul-Hijjah. Moge God ons daarin helpen voor hun bestwil vasten en staan ​​op de manier die Hem behaagt in deze wereld en in het hiernamaals.

Zinnen over het vasten van Dhul-Hijjah

De beste dagen van de wereld naderen in oplossingen, die worden beschouwd als een van de grootste dagen die moslims graag willen benutten bij het uitvoeren van meer intense aanbidding en gehoorzaamheid om de goedkeuring van God de Almachtige te winnen, en zolang vasten een van de meest belangrijk van deze daden van aanbidding waarvoor de gelovige in het algemeen wordt beloond, zullen deze volgende regels een recensie behandelen. Een verzameling van de mooiste zinnen om de tien dagen van Dhul-Hijjah in te gaan:

  • Het vasten van de eerste tien dagen van de maand Dhul-Hijjah verzoent voor de gelovigen een groot deel van de zonden en ongehoorzaamheid. Inderdaad, de vastende persoon heeft twee vreugden, een vreugde wanneer hij zijn vasten verbreekt, en een vreugde wanneer hij zijn Heer ontmoet.
  • Snel en je zult wakker worden, dus wees heel voorzichtig om te profiteren van deze gezegende dagen om dichter bij God de Almachtige te komen door goede daden van aanbidding en daden.
  • Het vasten van de tien dagen van Dhul-Hijjah is een goddelijke kans van God de Almachtige om inzichten te leiden en harten te verlichten, dus pas op voor het verspillen ervan.
  • Het vasten van de tien dagen van Dhul-Hijjah is aangebroken, dus maak je hart wakker, bereid je voor en race, en laat de Almachtige God van jezelf het allerbeste zien.
  • De tien dagen zijn echt gezegende dagen en hebben grote verdienste, dus moge God ons daarin zegenen, en ons tot degenen maken die er goed in deden en een grote beloning en beloning ontvingen.
  • O God, help ons om de eerste tien dagen van de maand Dhul-Hijjah te vasten, en onze goede daden en smeekbeden daarin te aanvaarden, en maak ons ​​tot degenen met wie U tevreden bent en vergeven wordt in deze zuivere en gezegende dagen.

Felicitatiezinnen op de tiende van Dhul-Hijjah geschreven

Er zijn een groot aantal zinnen over het begin van de tien dagen van Dhul-Hijjah ter gelegenheid van de naderende datum van de eerste tien dagen van de maand Dhul-Hijjah, moge God het terugbrengen naar de hele Ummah van Mohammed met goedheid, Jemen en zegeningen, bijvoorbeeld:

  • We sturen je onze beste felicitaties en oprechte wensen voor de komst van de beste dagen van de wereld, de tien dagen van Dhul-Hijjah, en elk jaar ben je dichter bij God en in de beste conditie.
  • Gelukkig nieuwjaar ter gelegenheid van de tien dagen van Dhul-Hijjah, en we bidden tot de Almachtige God om ons daarin te leiden naar alles waar Hij van houdt en tevreden mee is.
  • Laat me mezelf feliciteren, en al mijn dierbaren in God, ter gelegenheid van de eerste tien dagen van de maand Dhul-Hijjah.
  • De eerste tien dagen zijn aangebroken, zo moge God ons daarin helpen bij het gedenken, en voor ons daarin een grote beloning en beloning schrijven.
  • We feliciteren de hele islamitische natie ter gelegenheid van de tien dagen van Dhul-Hijjah, en we vragen God de Almachtige om ons de beste beloning, geven en beloning te schenken.
  • Elk jaar zijn we dichter bij God, elk jaar zijn we in jihad met onszelf om de hoogste niveaus van tevredenheid en standvastigheid te bereiken, elk jaar gaat het goed met ons ter gelegenheid van de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah.

Korte zinnen over de tien dagen van Dhul-Hijjah

Gewoonlijk geeft een groot percentage van de mensen de voorkeur aan het gebruik van enkele korte en beknopte zinnen, die tegelijkertijd de hoogste en meest delicate woorden en betekenissen bevatten, en dit is wat nu zal worden toegepast door een groep van de mooiste zinnen te bekijken voor het invoeren van de tien dagen van Dhul-Hijjah 2022:

  • Oh God, we hebben de tien dagen van Dhul-Hijjah bereikt, de Dag van Arafa en Eid al-Adha, en we zijn allemaal in de beste conditie.
  • Heer, het zijn de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah waarin smeekbeden worden beantwoord, dus vergeef ons en heb genade met ons en zorg voor ons in deze wereld en het hiernamaals.
  • Heer, in de tien dagen van Dhul-Hijjah, eer ons en schenk ons ​​succes in het vasten en bidden en het reciteren van Uw Machtige Boek.
  • De tien dagen van Dhul-Hijjah, er zijn geen dagen van rechtvaardige daden die meer geliefd zijn bij God dan deze dagen.
  • Beck, mijn Heer verlangen en smeekbede, Beck en het hart smekend, Beck angst en smeekbede, Beck en als ik niet onder de pelgrims ontvankelijk was.
  • In de tien dagen van Dhul-Hijjah, word oud, want God is groot en verdient lof en lof.

Zie ook: Zinnen om te vasten Dhu al-Hijjah 2022 en de mooiste woorden over Hajj en pelgrims

Mooie woorden over de tien dagen van Dhul-Hijjah

Hier, in de volgende regels, een groep van de mooiste foto’s van geschreven woorden over de tiende van Dhul-Hijjah 2022, als volgt:

Mooie woorden over de tien dagen van Dhul-Hijjah
Mooie woorden over de tien dagen van Dhul-Hijjah
Mooie woorden over de tien dagen van Dhul-Hijjah

Gebeden voor de tien dagen van Dhul-Hijjah in het Engels

Na het bekijken van een groot assortiment van de mooiste en mooiste geschreven felicitaties en smeekbeden voor de tien dagen van Dhul-Hijjah in het Arabisch, is het nu tijd om de reeks zinnen te herzien voor het invoeren van de tien dagen van Dhul-Hijjah in de Engelse taal , en dat gaat als volgt:[1]

  • Oh Allah, vergeef me alstublieft voor al het slechte dat ik heb gedaan. Je bent zo barmhartig en vriendelijk, vergeef me alsjeblieft en help me weg te blijven van alles wat verkeerd is. Het is zo moeilijk voor mij, en ik ben zo zwak, maar U bent de Sterke. Verhoog me alstublieft in oprechtheid.
  • Oh Allah, vergeef alstublieft onze collectieve zonden en leid ons weg van het herhalen van onze fouten.
  • Oh Allah, maak alstublieft mijn familie sterker op het pad van strijd zoals U de familie van de Profeet Ibrahim, vrede zij met hem, sterker hebt gemaakt.
  • Mijn Heer, help ons alstublieft om racisme te bestrijden dat onze natie vernietigt, en help ons een van degenen te zijn die met de onderdrukten werken voor hun waardigheid en mensenrechten.
  • Ya Allah verlost de wereld van de COVID-pandemie, genees degenen die ziek zijn, bescherm degenen die dat niet zijn en maak er zo snel mogelijk een einde aan.
  • Ya Allah, verenig moslims en alle gewetensvolle mensen om samen te werken voor de onderdrukten en de armen.

Praat over de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah

Als het gaat om praten over de gezegende tien dagen van Dhul-Hijjah, zullen woorden niet in staat zijn om de grote deugd en de dubbele beloning te beschrijven die God de Almachtige haar heeft geschonken.

  • En Mekka gonsde van zijn gasten, juichend en takbier zeggend, dus o God, schrijf ons wat je voor hen hebt geschreven, en maak ons ​​volgend jaar tot de pelgrims van je Heilige Huis.
  • God is groter dan het aantal van degenen die van plan waren om de hadj te verrichten en kwamen, en het aantal van degenen die in jouw huis opgroeiden en baden, en het aantal van degenen die hun hand vasthielden en riepen, voor jou, zelfs als ik niet onder de pelgrims, reageren.
  • De geur van de hadj begon boven de horizon te komen en Mekka begon zijn gasten te ontvangen. Oh God, schrijf de bedevaart naar je huis voor elke verlangende moslim.
  • O God, we vertrouwen de pelgrims van uw Heilige Huis toe, dus bescherm uzelf, maak het hen gemakkelijk om de rituelen van de hadj uit te voeren en aanvaard van hen de goede daden en smeekbeden.
  • Vul de wereld met eerbied en vreugde ter gelegenheid van de tien dagen van Dhul-Hijjah, God is groot, God is groot, er is geen god dan God, God is groot, God is groot, en God is geprezen.

Verhalen over de tien dagen van Dhul-Hijjah

De beste dagen van de wereld staan ​​op het punt te komen, dus we moeten onze bezittingen inpakken en ons voornemen om er zoveel mogelijk naar te streven om Gods goedkeuring en grote beloning te krijgen. Het volgende zal bewegen om de mooiste meesterwerken te presenteren van hadith op de tien dagen van Dhul-Hijjah in woorden:

Accepteer niet, o zoeker van goedheid,
Tot Dhul-Hijjah, de heilige maand
Het is de top tien als je komt
God houdt van de beste nachtrust
Het heeft tonen van ijsberg en licht
En Arafat, rol je op om te vasten
Het heeft het offer dat hij erover had gezegd
De God van de Troon is een herinnering aan de mensen
Wanneer de geboorte opnieuw begint
Als het hart is gezuiverd van ziekte
En met goede daden verlost u elke zonde
Als je het doel wilt bereiken
Accepteer niet, o zoeker van goedheid,
De maand is een maand voor de eervolle
Als een demon je verleidt, wend je dan af
En wees niet geneigd tot de verboden handeling

Gedachten en berichten over de tien dagen van Dhul-Hijjah

Er zijn een groot aantal prachtige gedachten en berichten geschreven over de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah, en het volgende zal worden gevonden op een prachtige reeks zinnen om de tien dagen van Dhul-Hijjah 2022 in te gaan:

  • O Allah, ik vraag U op de tiende van Dhul-Hijjah om ons tot degenen te maken die geaccepteerd zijn, en om ons al onze zonden te vergeven, en om ons de nabijheid van de martelaren, de waarachtigen en de profeten te laten koesteren in de goedheid van dat zijn metgezellen.
  • De tien dagen van Dhul-Hijjah zijn aangebroken, dus o God, laat ze niet voorbijgaan tenzij u ons hebt vergeven en ons hebt geschreven aan degenen die in deze heilige maand zijn geaccepteerd.
  • Oh God, we hebben de eerste tien dagen van de maand Dhul-Hijjah bereikt, en help ons daarin voor hun goede vasten en staan ​​op de manier die U behaagt, O Karim.
  • Stel mensen met pensioen in de tien dagen van Dhul-Hijjah, en probeer zo veel mogelijk om er hard voor te werken, want het zijn echt de beste dagen van de wereld, dus maak er gebruik van om van de grote beloning en beloning te genieten.
  • De dagen van Dhul-Hijjah beginnen met gezegende ademhalingen en eindigen met de grote dag van Arafat, helemaal tot aan de dag van Eid al-Adha. Moge God alle dagen van moslims vreugde maken, hier en geluk.

Zie ook: Woorden over Dhul-Hijjah

Deugden van de eerste tien dagen van de maand Dhul-Hijjah

De eerste tien dagen van de maand Dhul-Hijjah genieten van een grote en enorme beloning die niemand zich kan voorstellen, hoe lang hij ook denkt. Misschien is het belangrijkste en duidelijkste bewijs hiervoor de uitspraak van onze Edele Boodschapper, op vrede zij met hem, “Er zijn geen betere dagen bij God dan de tien dagen van Dhul-Hijjah,” zei hij. Een man zei: Zijn ze beter? Of beschouwden ze hen als jihad voor de zaak van God? Hij zei: “Ze zijn beter dan hun wapens van de jihad voor de zaak van God, behalve een lasteraar wiens gezicht bedekt is met stof.” Hier zijn een paar korte punten over de verdiensten van deze gezegende dagen:

  • Verdubbel de beloning voor alle daden van aanbidding en gehoorzaamheid die een moslim verricht om dichter bij God de Almachtige te komen.
  • De opname van een van de grootste basisverplichtingen in de Hanif-religie, namelijk de verplichting van de hadj.
  • Ze beschouwen als de grootste dagen van de wereld om de grootste daden van aanbidding in hen te verzamelen, zoals gebed, vasten, bedevaart en frequente herdenking.
  • De Almachtige God verdeelde het in Surat Al-Fajr, wat zijn oneindige grootsheid en deugd bevestigt.

Uitspraak over het vasten van de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah

Als we kijken naar de uitspraak en mening van de islamitische religie over het vasten van de eerste tien dagen van Dhul-Hijjah, zullen we zien dat het deel uitmaakte van het vrijwillige vasten dat de dienaar verricht met als doel een beloning van God de Almachtige te verkrijgen, en het is ook beschouwd als een van de bevestigde Sunnahs van onze Heilige Boodschapper, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn.Als bewezen is dat hij tegenwoordig vastte om dichter bij God de Almachtige te komen, en het bewijs daarvoor is zijn uitspraak, moge Gods gebeden en vrede met hem zijn, over de deugd van vasten in het algemeen: “In het Paradijs is er is een poort genaamd Ar-Rayyan, waardoor degenen die vasten zullen binnengaan op de Dag der Opstanding, en er zal geen ingang voor hen zijn: Waar zijn de vastende mensen? Dan gaan ze er vanaf, en wanneer de laatste van hen binnenkomt, is het gesloten, en niemand kwam er van binnen.” Dit betekent dat het vasten van deze dagen een Soennah is voor onze Edele Profeet, en dit komt bovenop het essentiële voordeel ervan bij het maken van voor de verplichting van de gelovige in de maand Ramadan waarin gevast heeft plaatsgevonden.

Eindelijk, dit artikel zal je zinnen laten zien Het binnengaan van de tien dagen van Dhul-Hijjah Voor 2021 AD komt dit ook naast het doornemen van een grote lijst met de mooiste woorden en berichten die kunnen worden gebruikt om dierbaren te zegenen.

de recensent

  1. ^
    soundvision.com , 15supplicationsforthefirst10daysofzulhijjah , 8/7/2021
                     
السابق
إلغاء نظام الخمس سنوات بالتعليم الفني
التالي
أوكرانيا تنسحب من «سيفير ودونيتسك».. وجونسون يحذّر

اترك تعليقاً