منوعات

مستشفى القوات المسلحة بالطائف الخدمات الالكترونية الدعم الفني

Strijdkrachtenziekenhuis, Taif

Het directoraat van de strijdkrachtenziekenhuizen in Taif biedt gezondheidszorg aan werknemers van het Ministerie van Defensie en Luchtvaart, burgers en militairen, en hun families via verschillende ziekenhuizen in Taif en Mekka, namelijk:


Al Hada Strijdkrachtenziekenhuis.

Prince Mansour-ziekenhuis voor gemeenschapsgeneeskunde.

Prins Sultan Armed Forces Hospital.

Gezondheidsrevalidatiecentrum van de strijdkrachten.

Strijdkrachten Psychologisch Zorgcentrum.

Strijdkrachtenziekenhuis in Mina.

Medisch centrum van de strijdkrachten in Mekka Al Mukarramah.

Al Razi Huisartsgeneeskunde Kliniek.

Rania Kliniek.

We onderscheiden ons internationaal als een van de beste zorgverleners en als centrum voor gezondheidstraining en -educatie, waarbij we evidence-based medicine gebruiken als een benadering van continue ontwikkeling.

Het ziekenhuis werd opgericht in 1400 AH / 1980 na Christus en biedt medische en verpleegkundige diensten, waaronder openhartoperaties en niertransplantatie.

Het ziekenhuis biedt ook de nieuwste medische methoden op het gebied van hemodialyse, brandwondenafdeling, algemene intensive care-afdeling, hartafdeling, verloskunde- en gynaecologische afdeling en neonatale intensive care.

En kinderafdeling, kindergeneeskunde, orthopedie, evenals chirurgische diensten en verschillende medische specialismen.

Tel: 0127541610.

Taif – Al Hada – Ringweg.

Prince Mansour-ziekenhuis voor gemeenschapsgeneeskunde.

Onze visie is uitmuntendheid als leiders in het bieden van complete gezondheidszorg met deelname van de gemeenschap en het aanbieden van gespecialiseerde trainingsprogramma’s.

Onze missie is om veilige eerstelijnsgezondheidszorg te bieden en de volksgezondheid te versterken met deelname van de gemeenschap volgens de hoogste kwaliteitsnormen in samenwerking met andere sectoren om geavanceerde gezondheidszorg te bieden en lokale en nationale rampen te beheersen.

Het Prince Mansour Militair Hospitaal is uniek in de gemeenschapsgeneeskunde met zijn groep van belangrijke specialiteiten die zich bezighouden met alle aspecten van medische en psychologische revalidatiediensten.

Dit is wat een aantal ziekenhuizen in het Taif-gouvernement onderscheidt, dat is gegroeid in zijn onderscheiding en in de sterke vraag naar de verfijning van zijn plaatsen, aangezien het zich in het centrum van het gouvernement bevindt en zijn militaire gemeenschap en in het gouvernement bedient. vier districten.

Het wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande gespecialiseerde behandelinstellingen in het ziekenhuis, en ze zijn:.

Strijdkrachten Psychologisch Zorgcentrum.

Diabetes en Endocrinologie Centrum.

Nierdialysecentrum.

Centrum tandkliniek.

Huisartsgeneeskunde klinieken.

Een particuliere zorgeenheid.

thuiszorgafdeling

Ongevallen- en hulpdiensten.

Centrum voor kinderbescherming en jeugdgezondheidszorg.

Naast de overige diensten in de gezinszorg door de afdeling verloskunde en gynaecologie, het dagchirurgiecentrum, kinderdagverblijven en de afdeling intensieve zorgen.

Kliniek voor fysiotherapie: Het biedt een uitstekende service om de patiënt in een staat van stabiliteit te brengen op het gebied van revalidatie, waardoor hij zijn leven kan voortzetten met zo min mogelijk afhankelijkheid van anderen.

Het werd geopend in 1990 en ligt op 55 km afstand van het Al-Huda-ziekenhuis.

Het bestaat uit eerstehulpafdelingen, een luchtvaartgeneeskundige kliniek en poliklinieken die algemene en gespecialiseerde diensten verlenen, waaronder tandheelkundige zorg.

Het ziekenhuis heeft 100 bedden, een kinderdagverblijf, een kraamafdeling, een apotheek, fysiotherapie, radiologie, laboratoriumdiensten en ondersteunende diensten.

Hoe u de service kunt krijgen?

Om gebruik te kunnen maken van de dienstverlening van het ziekenhuis, moet u tijdens de officiële werkuren van 8u tot 16u, van zondag tot donderdag, een medische kaart laten afhalen bij de dienst registratie van het ziekenhuis.

Deze kaart wordt 24 uur per dag verstrekt aan medewerkers van het Ministerie van Defensie en Luchtvaart, inclusief soldaten, burgers en hun families die zorgbevelen hebben gekregen van de bevoegde autoriteiten of een kaart die 24 uur per dag is uitgegeven en is 24 uur geldig voor ernstige gevallen van nood en het redden van levens.

Na het verkrijgen van de medische kaart kunt u naar de klinieken voor algemene geneeskunde in het ziekenhuis gaan om de nodige behandeling te krijgen, of u wordt overgebracht naar gespecialiseerde klinieken afhankelijk van uw gezondheidstoestand.

De klinieken zijn geopend van 8 tot 16 uur, van zondag tot donderdag.

Als u een spoedgeval heeft, kunt u rechtstreeks naar de spoedeisende hulp, die 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is, en naar de spoedeisende hulp.

Afhankelijk van uw gezondheidstoestand wordt u behandeld door SEH-artsen of contactspecialisten of consulenten van verschillende specialismen.

Afdeling spoedeisende hulp en ambulancediensten:.

Het behandelingsregime van de afdeling spoedeisende hulp vereist een eerste onderzoek van patiënten, waardoor het voordeel van een snelle interventie alleen op basis van het niveau van ernst bepaald door het noodhulpteam behouden blijft.

In het geval dat gespecialiseerde diensten nodig zijn, bieden de ambulancediensten van het Prince Sultan Hospital snelle, efficiënte en veilige diensten om de gewonden naar het Al-Hada Armed Forces Hospital of andere ziekenhuizen te vervoeren.

Mobiele klinieken:.

De poliklinieken verlenen hun diensten aan bezoekers acht uur per dag van 8.00 uur tot 16.00 uur van zondag tot en met donderdag.

In deze volledige klinieken is een team van adviserende artsen bemand, ondersteund door een team van technici en verpleegkundigen.

De klinieken spelen een actieve rol in het bedienen van de auditors voor de medische diensten die ze verlenen, te beginnen met het eerste klinische onderzoek, medische analyses en nieuwe resultaten, tot en met de levering van de benodigde medicijnen.

In klinieken voor verschillende doeleinden wordt een permanente medische commissie samengesteld, bestaande uit arbeidsartsen, om diegenen te inspecteren die geïnteresseerd zijn in militaire dienst in de verschillende takken van de Saoedische strijdkrachten.

Algemene geneeskunde klinieken:.

Klinieken voor algemene geneeskunde zijn gespecialiseerd in de behandeling van ziekten die geen snelle reactie van een noodsituatie vereisen.

Huisartsen van de algemene kliniek voeren de eerste onderzoeken uit en wijzen zo nodig gevallen toe aan consulenten.

Luchtvaartgeneeskunde Klinieken:.

Hij is gespecialiseerd in alle stappen van het periodiek medisch onderzoek van werknemers in de luchtvaartsector, evenals in het monitoren van eventuele gezondheidscrises voor werknemers in de luchtvaartsector, naast gezondheidsvoorlichtingscursussen over gezondheidsrisico’s op het werk.

Over het algemeen streven luchtvaartklinieken naar het handhaven van een standaardniveau van medische geschiktheid voor alle werknemers in de industrie.

Interne geneeskunde klinieken:.

Het beperkt zich tot algemene inwendige ziekten en verleent medische zorg op basis van moderne behandelmethoden voor patiënten, hetzij door initiatiezorg, hetzij door het geven van medische consultaties aan andere afdelingen.

Kinderklinieken:.

De afdeling Kindergeneeskunde is een van de grootste medische afdelingen in het Prince Sultan Militair Hospitaal en biedt hoogwaardige zorg voor kinderen.

U heeft medische crises in verband met medicatie voor vrouwen.

De afdeling biedt natuurlijke bevallingsdiensten, keizersneden, zwangerschapsopvolging en postpartumconsultaties.

Anesthesiekliniek: De afdeling heeft een pre-anesthesiekliniek om patiënten op de chirurgische interventielijsten te zien om hun geschiktheid voor chirurgie en anesthesie indien nodig te beoordelen, om maximale veiligheid voor patiënten te garanderen.

Dermatologiekliniek: De dermatologiekliniek biedt preventieve en curatieve diensten.

Al-Razi Centrum voor Gezins- en Gemeenschapsgeneeskunde:

Het is gelegen op King Fahd Air Base en biedt medische diensten aan de basisbewoners.

Huisartsklinieken onderscheiden zich door hun diensten ter voorkoming en beheersing van chronische ziekten zoals diabetes, hypertensie en bronchiale astma.

Medewerkers van het centrum voeren ook bewustmakingscampagnes op scholen en andere bijeenkomsten.

Verpleegkundige afdeling: Verpleging omvat alle ambulante behandelingsdiensten en intramurale diensten in het ziekenhuis.

Biedt hoogwaardige service zonder complicaties of afwijkingen van het voorgeschreven behandelplan.

Het omvat regelmatige röntgenfoto’s en echo’s en de afdeling maakt gebruik van de nieuwste technologie die vandaag beschikbaar is.

Afdeling Laboratorium en Histologie: waar bloedmonsters met al zijn derivaten en biologische culturen worden onderzocht, weefselmonsters worden voorbereid en onder een microscoop worden gecontroleerd en de afdeling omvat ook een bloedbank.

De hoofdapotheek bevindt zich in de buurt van de moskee en biedt 24 uur per dag diensten aan opgenomen patiënten, een andere apotheek is gevestigd in de poliklinieken en is geopend tijdens officiële werkdagen en uren van 8.00 uur tot 16.00 uur.

Nacht van zondag op donderdag.

Naast de spoedapotheek is deze dagelijks geopend na het einde van de hoofdwerktijd, van zondag tot en met donderdag, en 24 uur op feestdagen.

Voedingsafdeling: De voedingsafdeling zorgt op verzoek voor gezonde maaltijden voor patiënten en hun begeleiders, naast maaltijden voor artsen en verpleegkundigen, en voor voedingstherapieconsulten.

Afdeling Patiëntenzaken: Patiëntenzaken hebben betrekking op het opvragen van geboortebewijzen, overlijdensakten en medische rapporten.

Een van de verantwoordelijkheden van deze dienst is het organiseren van de overdracht van patiënten van het ziekenhuis naar andere ziekenhuizen.

Nieuwe patiënten ontvangen in het ziekenhuis, en dit neemt alle belemmeringen voor de dienstverlening aan u weg. Als er een klacht of een suggestie voor verbetering is, kunt u deze aan hem doorgeven en een specialist zal u helpen.

Afdeling Registratie: Het is verantwoordelijk voor het verkrijgen van medische kaarten voor al diegenen die in aanmerking komen voor behandeling in het ziekenhuis, evenals het verkrijgen van vervangende kaarten voor de vermisten volgens de toepasselijke en bijgewerkte regelgeving.

En actualiseer de stamgegevens indien nodig.

Werk daarom uw adressen en telefoonnummers bij in geval van wijzigingen.

Bureau Arrangementen: Het is de supervisor van alle regelingen met betrekking tot de opname van patiënten op intramurale afdelingen en hun acceptatie van normale en urgente gevallen.

Wanneer de medisch specialist het inschrijfformulier invult en opstuurt naar het opnamebureau, dat op zijn beurt de invoerstappen regelt op basis van wat de behandelend arts ziet.

Afdeling Sociale Diensten: De maatschappelijk werker draagt ​​bij aan de zogenaamde medische revalidatie, omdat hij de patiënt helpt zich aan te passen aan en zich aan te passen aan de sociale situatie die zijn leven kan zijn overkomen.

Afdeling Gezondheidseducatie: Het biedt gezondheidsvoorlichtingssessies voor patiënten en hun metgezellen in poliklinieken en klinische afdelingen van ziekenhuizen.

Afdeling Bevoorrading en Inkoop: De dienst beantwoordt ziekenhuisaanvragen voor alle medische apparatuur en benodigdheden voor de verschillende afdelingen en steriliseert medische hulpmiddelen voor poliklinieken, interne afdelingen en operatiekamers.

Afdeling Totale Kwaliteit: De taken van het directoraat Kwaliteit zijn om te werken aan continue verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening aan patiënten en auditors, en om continu alle aspecten van de service te monitoren, evenals het niveau van patiënt- en gebruikerstevredenheid op te volgen.

In verband met de geleverde dienst.

Diensten voor Religieuze Zaken: Beschikbaar tijdens officiële werkuren om patiënten en bezoekers van dienst te zijn en vragen te beantwoorden met betrekking tot jurisprudentie voor patiënten en anderen.

Het biedt ook islamitische brochures en tapes aan patiënten.

Sectie Verzoeken: Biedt alle informatie die u wilt en u kunt uzelf informeren over elke patiënt in ziekenhuisopnamekamers.

Beveiligingsafdeling: zorgt voor de veiligheid in het ziekenhuis, organiseert bezoektijden en organiseert opslag van persoonlijke bezittingen, in samenwerking met het opnamebureau in geval van nood, in het geval dat een begeleidende patiënt niet aanwezig is, en voltooit alle stappen met betrekking tot het ongeval .

Bezoekuren: Om de medische en verpleegkundige zorg te vergemakkelijken, zijn de bezoeken van patiënten beperkt tot bepaalde tijden, en we vragen patiënten en bezoekers om deze aangewezen afspraken als volgt te respecteren: elke dag van 16.00 uur tot 20.00 uur.

10u tot 12u plus op vrijdag.

                     
السابق
مسلسل انا و هي ويكيبيديا
التالي
من هم الانبياء الذين اكرمهم الله في يوم عاشوراء؟

اترك تعليقاً